Un home acaba escoltat per la policia per insultar Gabriel Rufián a Madrid

El diputat d'ERC ha gravat un vídeo del moment, i posteriorment l'ha compartit en el seu compte de Twitter

Gabriel Rufián ha tornat a utilitzar les xarxes per generar una nova polèmica. En el seu compte de Twitter, el diputat d’ERC ha penjat un vídeo on es pot veure un home d’edat avançada que l’increpa en els carrers de Madrid. L’home li dedica una sèrie d’insults a Rufián, tals com «colpista», «arruïna pàtries» o «arruïnador d’Espanya».  

Ha estat el mateix republicà el que ha fet la gravació a la carrera de San Jerónimo, just davant del Congrés dels Diputats. A les imatges, que acompanya amb el missatge «Bon dia Madrid», es pot veure també com dos agents de la Policia Nacional separen l’home de Gabriel Rufián.

L’ancià, llavors, decideix protestar: «I el defensen. Si no li faré res home, si és de paraula, a veure si em pega… M’està gravant».  L’home torna a insultar el membre d’ERC dient-li «gandul» o «mandrós» mentre marxa amb els agents.  

Les xarxes reaccionen al vídeo del republicà

Les imatges han generat reaccions dispars a les xarxes socials. Alguns usuaris han donat el seu suport al polític republicà, mentre que altres han aplaudit l’actitud de l’home protagonista del vídeo.   

 

La Wikipedia anglesa defineix Rufián com a «colpista espanyol»

L’entrada en anglès en la Wikipedia de Gabriel Rufián ha patit un curiós canvi en les últimes hores. Algun editor de l’enciclopèdia digital ha decidit substituir part de la seva biografia. On abans se’l definia com a «polític i activista espanyol», «a spanish politician and activist» en l’idioma original, ara es pot llegir «polític i colpista espanyol». 


Comentaris

envia el comentari