URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Un home pateix un infart en plena «Marxa per la Llibertat» a Girona

Els fets han succeït a la localitat de Sils, i la víctima ha hagut de ser evacuada amb un helicòpter del SEM

Marxa per la llibertat
Un home pateix un infart en plena «Marxa per la Llibertat» a Girona | Cedida

Un home ha patit un infart mentre realitzava una de les «Marxes per la Llibertat» de Girona. Segons recull el mitjà 'DiarideGirona', l'home hauria caigut al bell mig de la via després de patir una aturada cardíaca a la localitat de Sils. Alguns participants li han practicat els primers auxilis en un primer moment i el SEM hi ha enviat cinc ambulàncies —que l'han atès in situ— i un helicòpter medicalitzat, que ha evacuat el ferit en estat greu al Trueta de Girona

Els aldarulls deixen 31 detinguts i 57 Mossos ferits

Els aldarulls que es van produir dimarts al vespre i a la nit en diferents punts de Catalunya van acabar amb 31 detinguts i 57 mossos d'Esquadra ferits. Hi ha 14 arrestats a Tarragona, 9 a Lleida, 6 a Barcelona, 1 a Sabadell i 1 més a l'Ametlla del Vallès, segons han informat fonts policials.

Les detencions s'han fet per motius diversos, com ara desordres públics o atemptats a agents de l'autoritat. La Policia Nacional, per la seva part, comptabilitza 18 agents ferits. Els detinguts es van fer durant la nit de dimarts, excepte una, que s'ha fet aquest dimecres al matí a Balaguer per trencar el braç a un agent durant els enfrontaments a Lleida.

 

També et pot interessar...


Comentaris
Minjeusa tots els meu giyarrus
Millooo axiii per payuuuuuuu
Carmen
Porque no decís también a parte de los detenidos y los MOSSOS heridos,la cantidad de personas pacíficas que también están heridas? Por no decir que ha un chaval de 22 años lo han dejado ciego y ha otro le han abierto la cabeza CATALUYA DIARI, se dice todo no sólo lo que algunos quieren oír, la verdad por en cima de todo. Saludos.
Marc
????

envia el comentari