rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Iceta acusa Colau de «triar independència» per sobre de Barcelona

El primer secretari del PSC rep amb «tristesa» la decisió de BComú
Miquel Iceta | Cedida

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de «triar independència» per sobre de Barcelona i de «plegar-se a les exigències» dels representants d'ERC i el PdeCAT a Barcelona. Iceta ha valorat així la decisió de les bases de Barcelona en Comú, que han escollit amb un 54% trencar el pacte de govern amb els socialistes a la capital catalana.

 

El socialista ha rebut la decisió amb «tristesa» i ha recordat que el pacte que van subscriure deia «de forma taxativa i explícita» que les qüestions que no fossin de l'àmbit local quedaven fora del mateix. El primer secretari del PSC ha criticat especialment que Colau hagi «amagat» la seva opinió i ha afegit: «Potser és l'alcaldessa de Barcelona però no és la líder que Barcelona necessita».

 

La resposta de Jaume Collboni

El líder del PSC a Barcelona i fins ara segon tinent d'alcaldia de l'ajuntament, Jaume Collboni, també ha lamentat el trencament del pacte municipal amb Barcelona en Comú pel seu suport a l'article 155. «Calia reconstruir el país, no trencar més coses. Calia posar Barcelona i els seus ciutadans per davant. Calia prioritzar l'aliança d’esquerres», ha afirmat en una piulada a Twitter, en què també ha adjuntat una imatge dels alcaldes socialistes que ha tingut la ciutat.

En aquest sentit, ha esgrimit que aquest és el posicionament que ha defensat i defensarà i garanteix que el futur de Barcelona és «ple d’oportunitats». Collboni respon així a la decisió del 54,18% de les bases de BComú, que han decidit trencar el pacte i passar a governar en solitari.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris