Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Iceta creu que la Crida Nacional de Puigdemont «només portarà divisió»

El líder socialista ha assistit a l’acte de proclamació de Josep Fèlix Ballesteros com a alcaldable de Tarragona
Carles Puigdemont i Miquel Iceta al Parlament de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dimarts 30 d’octubre, l’agrupació local del PSC a Tarragona ha escollit Josep Fèlix Ballesteros com a candidat socialista a l’alcaldia de la ciutat en els pròxims comicis del 2019, durant l’assemblea extraordinària celebrada a la seu del partit.

 

Un dels invitats ha estat el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, que ha aprofitat per pronunciar-se, un cop més sobre l'actual situació política. En concret, Iceta s'ha referit a la Crida Nacional per la República, un nou moviment sobiranista impulsat per Carles Puigdemont i Quim Torra, i ha criticat que «es va fer en teoria per la unitat i només portarà divisió».

 

Miquel Iceta ha alabat Ballesteros a Tarragona

Durant l’assemblea extraordinària de PSC a Tarragona, l’actual alcalde Ballesteros ha confessat que «està més animat que mai, amb molta més il·lusió per tornar a ser alcalde i portar un projecte per la ciutat de Tarragona». Ha avançat que l’Ajuntament farà més inversions i polítiques socials, per aconseguir «una Tarragona gran pensant en la gent».

 

Miquel Iceta en l'acte de proclamació de Ballesteros com alcaldable de Tarragona | Twitter (@socialistes_cat)

 

Per la seva part, Miquel Iceta en el seu discurs ha volgut destacar la seva trajectòria com a alcalde: «Tarragona necessita un alcalde que se l’escolti més enllà de Tarragona, i aquest alcalde és Ballesteros». Segons el líder socialista, es tracta de «la persona millor capacitada per liderar» la ciutat gràcies a «la seva visió, per la seva capacitat de gestió i de diàleg».

 

A més a més, també ha destacat que els ajuntaments són «la primera trinxera a la qual s’adrecen els ciutadans quan tenen un problema», per tant, «han de ser forts» i ha assegurat que als socialistes els mou «la justícia social, els drets dels treballadors, el feminisme i l’ecologisme». Amb la qual cosa es necessiten «alcaldes i alcaldesses líders» que «acompanyin aquest esforç», ja que no podran «capgirar la tendència de la política catalana» si no aconsegueixen «vertebrar un poder municipal fort».

 

Comentaris