Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Iceta es presentarà a les primàries per la secretaria del PSC al novembre

El PSC celebrarà primàries el 30 de novembre per escollir qui ocupa la secretaria durant els pròxims anys

Iceta
Iceta es presentarà a les primàries del PSC per a la secretaria general del partit| CatalunyaDiari.cat

 

El PSC celebrarà unes primàries el 30 de novembre  per decidir qui ocuparà el càrrec de la secretaria del partit durant els pròxims tres anys i l’actual líder dels socialistes a Catalunya, Miquel Iceta, ha anunciat que presentarà una candidatura.

Iceta fa 5 anys que és secretari general

Iceta ja s'havia pronunciat diverses vegades al respecte sobre el fet de tornar-se a presentar a les primàries per al lloc que actualment ocupa al partit català. El secretari general va assumir el càrrec l’any 2014, després que Pere Navarro renunciés, i es va revalidar en el càrrec fa tres anys, quan es va haver d’enfrontar a Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

Salvador Illa, secretari d’organitzacions dels socialistes catalans, va anunciar la data del pròxim congrés del partit, que es van decidir ahir a la reunió de la Comissió Executiva, i que seguirà les primàries. Serà el cap de setmana del 14 al 15 de desembre «si el calendari electoral no obliga a adaptar-lo».

Illa també ha detallat que  ja s'han fet tres encàrrecs de cara a aquest congrés: una ponència política, que elaborarà el membre de l'executiva Carles Martí; la confecció de les prioritats programàtiques, que farà la portaveu parlamentària Eva Granados, i la ponència sobre principis, model de partit i estatuts, a càrrec del mateix Illa.

També et pot interessar...