rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Iceta es presentarà a les primàries per la secretaria del PSC al novembre

El PSC celebrarà primàries el 30 de novembre per escollir qui ocupa la secretaria durant els pròxims anys
Iceta es presentarà a les primàries del PSC per a la secretaria general del partit| CatalunyaDiari.cat

 

El PSC celebrarà unes primàries el 30 de novembre per decidir qui ocuparà el càrrec de la secretaria del partit durant els pròxims tres anys i l’actual líder dels socialistes a Catalunya, Miquel Iceta, ha anunciat que presentarà una candidatura.

 

Iceta fa 5 anys que és secretari general

Iceta ja s'havia pronunciat diverses vegades al respecte sobre el fet de tornar-se a presentar a les primàries per al lloc que actualment ocupa al partit català. El secretari general va assumir el càrrec l’any 2014, després que Pere Navarro renunciés, i es va revalidar en el càrrec fa tres anys, quan es va haver d’enfrontar a Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

 

Salvador Illa, secretari d’organitzacions dels socialistes catalans, va anunciar la data del pròxim congrés del partit, que es van decidir ahir a la reunió de la Comissió Executiva, i que seguirà les primàries. Serà el cap de setmana del 14 al 15 de desembre «si el calendari electoral no obliga a adaptar-lo».

 

Illa també ha detallat que ja s'han fet tres encàrrecs de cara a aquest congrés: una ponència política, que elaborarà el membre de l'executiva Carles Martí; la confecció de les prioritats programàtiques, que farà la portaveu parlamentària Eva Granados, i la ponència sobre principis, model de partit i estatuts, a càrrec del mateix Illa.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris