Miquel Iceta torna a ballar durant un acte de campanya del PSC

El líder socialista s’ha saltat la prohibició que li van fer els seus assessors
Iceta ballant durant l'acte a Sant Andreu de la Barca | Twitter / @anabarrio

 

Miquel Iceta sorprenia a tothom durant l’última campanya electoral a Catalunya ballant desenfrenadament a ritme de Queen a sobre d’un escenari. Semblava que aquesta imatge no es repetiria durant la campanya del 21-D després que els seus assessors li haguessin prohibit, però Iceta no s’ha pogut contenir i ho ha tornat a fer.

 

Ha estat al final d’un acte al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, quan ha sonat la cançó ‘All together now’ de The Farms. Si dilluns tan sols va moure els peus en un acte a l’Hospitalet de Llobregat, aquest dimarts el candidat socialista a les eleccions del 21-D s’ha deixat anar damunt l’escenari amb molt moviment de tors i braços.

 

L’equip de campanya li havia prohibit ballar

«No es pot ballar, no es pot cridar i s’ha de portar corbata de forma permanent», va explicar Iceta que li havien ordenat els assessors de campanya del PSC per tal de donar una imatge més seriosa de candidat a la presidència de la Generalitat.

 

A més, ha assegurat que intentarà ser «bastant disciplinat» tot i que no es pot «descartar res». «Illa és bastant estricte i intentaré obeir. Ara que volem la presidència no podem fer aquestes coses», explicava. De moment sembla que contenir-se serà més difícil del que es pensava.

Comentaris