URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Les propostes de Carmen Lomana per a la ciutat de Barcelona

L'empresària afirma que Madrid i Barcelona necessiten fer front a la «deixadesa» que pateixen

Carmen Lomana
Carmen Lomana | Cedida

L'empresària Carmen Lomana, coneguda per la premsa rosa i les nombroses participacions a diversos programes de televisió de tot el país, ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les eleccions municipals per a l'alcaldia de Madrid.

Des de RAC1 li han traslladat un seguit de preguntes relacionades amb els seus plans per a la política i quina visió té de la situació de la ciutat de Barcelona. Lomana ha fet un paral·lelisme entre les dues ciutats capital, considerant que pateixen el mateix problema de «deixadesa» i apuntant alguna de les mesures que ella aplicaria per a millorar la situació.

Fora manters, okupes i... taxistes?

D'aquesta manera doncs, l'empresària considera que «les ciutats estan plenes de manters, s'han de fer fora o que s'ajuntin, es facin autònoms i muntin una botiga». En la mateixa línia apuntava que els «els okupes s'han de fer fora en 24 hores», afirmant que «a Madrid han destrossat barris sencers omplint-los de polls i xinxes», que en conseqüència s'han hagut i s'hauran de fumigar.

Carmen Lomana ha seguit fent gala d'aquest tarannà en ser preguntada pel conflicte entre els taxistes i les empreses de transport com Uber o Cabify. Basant-se en 'la seva experiència', ha sentenciat que «hi ha d'haver lliure mercat en el món del transport» que els taxistes s'han d'espavilar si no poden competir, que a més a més, «a Madrid els taxistes no es dutxen i tracten malament a l'usuari», mentre que el tracte dels conductors d'Uber i Cabify és com «tenir un xofer privat».

Manuel Valls, «el millor que us pot passar»

Preguntada pel seu candidat preferit a l'alcaldia de Barcelona, l'empresària no ha dubtat a afirmar que «li encanta Manuel Valls» que és el millor que li pot passar a Barcelona, «un polític amb experiència a la política, cultíssim, que ha viscut a França, i en conseqüència hi entén d'urbanisme, i de com gestionar la imatge corporativa de la ciutat»; tot plegat sense deixar de banda «que té una xicota 'estupenda' que està ficada al món empresarial i als negocis».

En definitiva Carmen Lomana ha mostrat el seu tarannà conservador pel que fa a la política de les capitals catalana i espanyola, sempre sense deixar de banda la seva manera de fer i de ser, coneguda en els seus anys als programes de televisió estatal.

Manuel Valls, durant la presentació del seu projecte per a l'acaldia de Barcelona
Manuel Valls, durant la presentació del seu projecte per a l'alcaldia de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari