Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ignacio Garriga, en arxiu

Ignacio Garriga, el diputat català de VOX: «Ciutadans de Catalunya, ja som aquí»

El diputat electe per Barcelona promet «persistir» fins a «conquerir el govern de la nació» i arribar a la Moncloa

Ignacio Garriga, en arxiu
Ignacio Garriga, líder de VOX a Catalunya | Catalunya Diari

El número u de VOX per Barcelona  al Congrés,  Ignacio Garriga, ha celebrat aquest diumenge  la victòria del partit a les eleccions 10-N, que ha tret 52 escons a tot l’Estat i dos a Catalunya, un més que a l’abril i que ocuparà el número dos de la llista, Juan José Aizcorbe.

Garriga ha promès que VOX persistir

«Ciutadans de Catalunya, ja som aquí», ha afirmat Garriga en dirigir-se als militants reunits a l'hotel Hilton de la capital catalana després d'escoltar la intervenció de Santiago Abascal a Madrid. «Els resultats consoliden una alternativa patriòtica que donarà la batalla en la defensa de la unitat de la nació», ha assegurat. En aquest sentit, ha promès «persistir» fins a «conquerir el govern de la nació» i arribar a la Moncloa, ja que «això només acaba de començar».

A més, ha afegit que des de la formació d'ultradreta seguiran treballant per «unir» els que han votat el PSOE, el PP i els «pocs» que han votat Cs. «VOX és la casa del patriotisme, la llibertat i un futur nacional», ha dit Garriga. Així, ha assegurat que «defensaran l'uniat de la nació, la igualtat i la concòrdia entre espanyols i el model de família per posar Espanya al centre del tauler internacional».

Per altra banda, el diputat electe ha agraït a tots aquells qui van creure en el projecte polític des dels seus inicis i van «persistir» davant els que deien que «hi cabien en un taxi». Ha assegurat que  les sigles de VOX són «un instrument al servei d'Espanya» i han vingut per «donar esperança» als espanyols  que s'han sentit «menyspreats». Amb tot, també ha demanat no deixar-se «embriagar» per l'èxit perquè Espanya segueix en mans del PSOE i un «possible govern enemic de la nació».

També et pot interessar...