IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les imatges de Forcadell tornant a la feina el dia que serà querellada per rebel·lió

La presidenta de la cambra ha arribat a les 7.48 hores, el dia en què l'Estat presentarà una querella per sedició contra els membres de la Mesa

Carme Forcadell ha tornat avui al Parlament després que dijous passat es proclamés la República Catalana. La presidenta de la cambra ha arribat en el seu cotxe oficial a les 7.48 hores, en un dia en què l'Estat presentarà una querella contra tots els membres de la Mesa per rebel·lió, conseqüència d'haver admès a tràmit la resolució per votar la independència. Com informa 'El Món', dos minuts més tard ha arribat també al Parlament l'advocat de Forcadell i s'espera que durant aquest matí treballin preparant la resposta a la querella del fiscal general Maza.

A més, la presidenta del Parlament ha publicat ella mateixa el vídeo de la seva arribada a la Cambra en un tuit que ha acompanyat amb el text: «Continuem treballant». La publicació ha recollit en menys d'una hora més de 1500 retuits, 3.000 «m'agrada» i gairebé 250 comentaris.

Cal recordar que avui està previst que avui l’Estat prengui el control de les conselleries d’Interior, Hisenda, Foment i Energia. El secretari d'estat per les Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, es desplaçarà aquest dilluns a la Generalitat per supervisar el traspàs de competències i té previst reunir-se amb els funcionaris de la Generalitat. També es desplaçaran a Catalunya altres secretaris d'estat com el d'Infraestructures, Transport i Habitatge i que a poc a poc ho aniran fent els de les diferents àrees, que fins al 21 de desembre faran viatges freqüents a Catalunya.


Comentaris

envia el comentari