Iñaki Gabilondo sobre el 21-D: «En aquest context d'alta indecisió, l'impuls final podria donar la victòria a Arrimadas»

El periodista ha parlat de l'elevat nombre d'indecisos que hi ha de cara a les eleccions de demà

 

El periodista Iñaki Gabilondo ha comentat aquest matí a través del seu videoeditorial de la SER, 'La firma de Iñaki Gabilondo', que en el context polític que estem vivint, els indecisos superen el 27% de cara a les pròximes eleccions del 21-D, un nombre elevadíssim, segons l'última enquesta del GESOP. 

 

Sota el títol 'Los indecisos',  Iñaki assegura que «al ritme que va Inés Arrimadas, el més probable és que hi hagi gent dubtant entre saltar del PP o del PSOE a Ciutadans que al revés», i afegeix que «si fos així, l'impuls final podria conduir a Arrimadas a la victòria»

 

 

 

 

Els indecisos

Sobre aquest 27% dels votants, Gabilondo diu que no es tracta d'un grup de persones que dubtin entre votar o no votar, o si bé votar als partits independentistes o bé als constitucionals. El periodista remarca que aquest 27% correspon, sobretot, al bloc no independentista, havent-hi el doble d'indecisos que entre els votants independentistes.

 

Sobre aquesta indecisió entre els indecisos constitucionalistes, Iñaki assegura que són els que podrien beneficiar a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ja que hi ha molta gent del PP i PSOE que dubten dels seus partits i passarien a votar a Arrimadas. 

 

Finalment, el periodista també parla dels pronòstics del PP, partit que no obtindria bons resultats, acabant en última posició: «Rajoy es convertirà en Mariano I d'Espanya i VII de Catalunya, una situació que obre moltes i diferents línies de reflexió, totes amb molta molla». 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!