IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Iñaki Gabilondo sobre la nova legislatura: «La inestabilitat està garantida»

El periodista ha tornat a reflexionar sobre la situació política de Catalunya

El periodista Iñaki Gabilondo ha tornat a reflexionat, al seu vídeoeditorial 'La voz de Iñaki', sobre la situació política de Catalunya, afirmant que el sobiranisme català es troba «entre la fe i la il·lusió òptica» i, per tant, «el conflicte continua encallat». 

Gabilondo reconeix que hi ha hagut «alguns retorns notables al realisme», quan alguns dirigents han afirmat acceptar la legalitat, ficant d'exemple Artur Mas, qui reconeixia la «inviabilitat d'actuar fora la llei». Això sí, el periodista també remarca que aquesta acceptació de la llei no significa un rebuig a l'independentisme. 

«Artur Mas ha baixat d'un cavall que continua desbocat»

Sobre l'expresident català, Gabilondo també ha dit que aquesta sobtada acceptació de la llei, així com la recent dimissió com a president del PDECat estiguin influenciades per la sentència del cas Palau, la qual es farà pública aviat i on es podria condemnar a CiU pel cobrament de comissions. 

El periodista creu que «Artur Mas ha baixat d'un cavall que continua desbocat», ja que, «en comptes d'orientar» Catalunya cap a la «recuperació del seny i poder, així, normalitzar la vida econòmica i social», ha obert una altra «batalla». Concretament, Gabilondo critica el debat sobre la investidura de Carles Puigdemont, sobre el qual Junts per Catalunya demana que pugui ser investit president a través de Skype o per la delegació d'un altre diputat. 

Iñaki afirma que, passi el que passi, «la inestabilitat està garantida», ja que en qualsevol de les resolucions que es prenguin, serà un «caos». Això sí, «l'acció de la justícia no s'aturarà», adverteix. 


Comentaris

envia el comentari