Iñaki Urdangarin agafa un vol per venir a Espanya i ingressar a presó

Demà acaba el termini de cinc dies que l'Audiència de Palma li va concedir perquè entri en un centre penitenciari

Iñaki Urdangarin va ser condemnat a cinc anys i deu mesos de presó
Iñaki Urdangarin va ser condemnat a cinc anys i deu mesos de presó | cedida

Aquest dilluns finalitza el termini de cinc dies que l'Audiència de Palma de Mallorca va concedir a Iñaki Urdangarin perquè ingressi a presó. Recordem que, un dia abans de la notificació, el Tribunal Suprem va confirmar una pena de presó de cinc anys i deu mesos per a l'exduc de Palma,per la seva implicació en el conegut cas Nóos.

Aquest diumenge a la tarda, segons indica 'El Nacional', Urdangarin, que s'ha convertit en el primer membre de la Casa Reial amb una sentència de presó ferma, ha agafat un vol per venir a Espanya i complir la seva pena. 

Podria ingressar en una presó d'Àvila

Segons el mitjà citat, el marit de la infanta Cristina podria ingressar al centre penitenciari de Brieva, a la província d'Àvila. En aquelles instal·lacions, de fet, podria passar la condemna amb més comoditats que la resta d'interns, tot i que hi ha un petit detall: es tracta d'un centre penitenciari per a dones. Ara bé, l'exduc de Palma no entraria, en principi, en contacte amb les recluses. 

Més enllà d'això, es tracta d'unes instal·lacions molt equipades. En concret, Urdangarin disposaria d'un pavelló especial amb cinc cel·les, pati propi, menjador i sales de vis a vis. Tot això mentre la infanta i les seves filles continuen vivint a Ginebra, i és que no sembla que tinguin cap intenció de tornar a Espanya, conscients de la pressió mediàtica a què estarien exposats. 

La relació de Cristina i Iñaki, en perill

A banda d'això, alguns mitjans assenyalen que, després de la dura condemna de presó del Tribunal Suprem, la relació de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin estaria en perill.La parella ha aconseguit superar nombrosos obstacles en els darrers anys, i fins i tot s'ha refugiat a Suïssa per escapar de les males boques. Ara bé, a partir de l'ingrés d'Urdangarin a presó la infanta haurà d'accedir a les instal·lacions penitenciàries per poder visitar el seu marit, i és possible que no li faci gaire gràcia. 

la infanta Cristina a Suïssa, després de saber la condemna de presó d'Iñaki
La infanta Cristina a Suïssa, després de saber la condemna de presó d'Iñaki | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari