ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Incendien l'aparador del Zara durant les protestes a Lleida

Unes 200 persones van protagonitzar accions violentes en diferents punts de la ciutat

Una de les protestes viscudes aquest dimarts al vespre a Lleida que més polèmica ha causat a les xarxes socials és la de l'incendi provocat en un dels aparadors de la botiga Zara de l'Eix Comercial.

Després que finalitzés la concentració davant les portes de la subdelegació del govern espanyol a Lleida, unes 200 persones van protagonitzar accions violentes en diferents punts de la ciutat. Algunes d'aquestes accions es van focalitzar en encendre petites fogueres i trencar vidres d'aparador de botigues com aquesta o, fins i tot, d'entitats bancàries de l'avinguda Blondel de Lleida.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'alcalde condemna aquestes protestes

Les xarxes, davant la magnitud de les flames, no van trigar a fer-se ressò d'aquest incident que, el mateix alcalde de Lleida, s'ha encarregat de condemnar aquest dimecres. Després dels danys causats en aquesta coneguda i cèntrica botiga de Lleida, els serveis de neteja han actuat per tal de restablir la calma i normalitat i, paral·lelament, s'han tapat els forats ocasionats per les pedres de grans dimensions amb els quals es van fer.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari