Eduardo Inda: «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus»

Mariano Rajoy va abandonar ahir el congrés dels diputats per passar vuit hores al restaurant Arahy d’Alcalá

Mariano Rajoy, en sortir del restaurant d'Alcalá
Mariano Rajoy, en sortir del restaurant d'Alcalá | CatalunyaDiari.cat

Mariano Rajoy va sorprendre ahir a tothom absentant-se d’una moció de la qual n’era l’absolut protagonista. L’acció de l’aleshores encara cap de l’executiu espanyol va agafar per sorpresa a molts dels representants de l’hemicicle espanyol i, més encara, quan va sortir a la llum que Rajoy va passar la tarda sencera en un restaurant de Madrid.

Què hi feia?. Aquesta, és de fet, una pregunta que es va començar a fer ahir molta gent i que, afortunadament pels més curiosos, ha respost el periodista Eduardo Inda. «Rajoy, plorós, es va beure dues ampolles de whisky amb els seus», ha revelat sorprenentment el director d’OkDiario a ‘El Programa de Ana Rosa’.

El restaurant Arahy d’Alcalá, l’escenari escollit per Rajoy

Passaven pocs minuts de les dues del migdia quan molts dels representants del Partit Popular a la cambra espanyola van optar per aixecar-se de les seves cadires i marxar a dinar. El que més va cridar l’atenció de tot plegat, però, va ser que el president espanyol no va tornar al congrés per assaborir les seves darreres hores com a màxim responsable del govern espanyol.

Membres cabdals al partit com Dolores de Cospedal o Íñigo Gómez de la Serna van marxar del congrés per marxar a un restaurant on s’hi van estar més de vuit hores. En aquest context, doncs, Inda revela que van ‘ofegar les penes en alcohol’ i, a jutjar per les paraules de l’encarregat del restaurant escollit pel PP, Rajoy va marxar «amb els ulls al límit de les llàgrimes».

Rajoy, abandonant el restaurant amb el seu seguici
Rajoy, abandonant el restaurant amb el seu seguici | CatalunyaDiari.cat

 

Avui, finalment, Rajoy ha tastat el seu veredicte i ha deixat de ser, de manera fulminant, el president del govern espanyol. Ara, doncs, és el torn de Pedro Sánchez.

Mariano Rajoy protagonitza el 'no' 155 a la moció

La votació de l’adeu ha originat una imatge d’allò més curiosa. I és que Rajoy, com si es tractés d’un relat d’allò més novel·lesc, ha emès el vot número 155 en contra de la seva moció de censura i sortida definitiva de la Moncloa. Una imatge d'allò més curiosa.


Comentaris

envia el comentari