Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubalcaba ha mort a l'edat de 67 anys

L'últim comiat de l'independentisme a Alfredo Pérez Rubalcaba

Dos membres del PDeCAT, David Bonvehí i Marta Pascal, han visitat la seva capella ardent

Els dos membres del PDeCAT s'han acostat fins la capella ardent de l'exlíder del PSOE al Congrés
Els dos membres del PDeCAT s'han acostat fins a la capella ardent de l'exlíder del PSOE al Congrés | Cedida

 

D'ençà que es va conèixer que l'exsecretari general del PSOE i antic ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, moria la tarda del passat divendres,  10 de maig, víctima d'un infart cerebral, han estat moltes les autoritats polítiques que han volgut transmetre les seves mostres de condol a familiar, amics i companys de militància de l'exlíder socialista. 

Com era d'esperar, la gran diferència ideològica que molts d'ells mantenen amb el PSOE i també mantenien amb Rubalcaba, no han suposat un impediment perquè molts dels dirigents independentistes se sumessin a l'homenatge que el panorama polític espanyol està retent al que ja és considerat un «home d'estat».

Aquest dissabte, el president del PDeCAT, David Bonvehí, i l'exlíder del partit i actual senadora, Marta Pascal, s'han acostat fins a la capella ardent instal·lada al Congrés per tal de donar el seu últim adéu a qui va ser vicepresident del govern i secretari general del PSOE.

Missatges de suport dels dirigents independentistes

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, també ha volgut mostrar el seu condol als familiars i amics del difunt socialista: «Lamento la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba. Vull enviar les meves condolències als seus familiars i amics en aquests moments durs. Descansi en pau».

Fins a la capella ardent, instal·lada al Congrés, no ha acudit cap dirigent d'Esquerra Republicana. No obstant això, molts d'ells han lamentat la mort de l'exvicepresident del govern a través de les xarxes socials on han volgut fer arribar el seu suport a tots aquells que eren tan propers a Rubalcaba.

També et pot interessar