L'independentisme convoca una vaga general a Catalunya per l'11 d'octubre

El sindical CSC proposa una aturada de 24 hores

Consulta aquí les imatges de la manifestació de Diada d'aquest 2019 a Barcelona.
L'independentisme convoca una nova vaga | Redacció

L'independentisme convoca una nova vaga general el pròxim 11 d'octubre. Així ho acaba de fer públic PIMEC en un comunicat. El sindicat que ha convocat la vaga és l'Intersindical CS, el mateix que va organitzar la vaga del passat 21 de febrer, coincidint amb l'inici del judici del procés, per aquest mateix motiu, sembla que la crida es realitza per a quan es preveu, aproximadament, la sentència d'aquest.

Vaga de 24 hores

Segons expliquen, la vaga serà de 0.00 a 24.00 hores del divendres 11 d'octubre i, en el cas de les empreses de feines contínues, la vaga començarà amb l’inici del torn de nit del dia 10 d’octubre, acabant així a la mateixa hora de l'endemà. Segons el sindicat, els motius de la convocatòria es resumeixen en: la derogació de les reformes legislatives de treball i seguretat social; salari mínim de 1.200 euros; inspecció de treball dotada de recursos suficients; igualtat de gènere en el món del treball i superació de la bretxa salarial i la necessitat de la recuperació del poder adquisitiu de salaris i pensions i la garantia d’aquestes.

Així mateix, informen que, una vegada feta la convocatòria, resten pendents de rebre l’ordre de serveis mínims que és preceptiu sigui dictada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

L'anunci de la nova aturada a Catalunya coincideix amb una jornada d'allò més convulsa als Mossos d'Esquadra la qual sembla que està sent l'antesala de l'aniversari de l'1-O. I és que el cos, en aquesta línia, ha anunciat la dimissió del seu cap de política i l'increment del nivell d'alerta per possibles disturbis. 

També et pot interessar...


Comentaris
MRY
JA ESTA BE DE TANTA COMEDIA,COLLONS ENFONSARE-HO CATALUNYA,AMB TANTA VAGA.
Gotolània
Més que vaga se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya a tota aquesta classe política de vividors, cossos policials molt imaginatius, certa premsa manipuladora, paràsits reials, exèrcits fent birres... en definitiva... un país de merda!
Alfred
Aquesta vaga serà un fracàs. Això de tocar la butxaca no agrada a ningu i menys fer vaga per aquests tonteries.

envia el comentari