Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cristina Pardo al programa 'Liarla pardo' de La Sexta.

L'independentisme, indignat per una pregunta de Cristina Pardo sobre Torra

La frase ha aixecat una gran polèmica a la xarxa

Cristina Pardo al programa 'Liarla pardo' de La Sexta.
Cristina Pardo al programa 'Liarla pardo' de La Sexta. | La Sexta

Enmig de la crisi pel coronavirus, aquest diumenge, 22 de març, la periodista Cristina Pardo  entrevistava al seu programa 'Liarla pardo', de 'La Sexta', el president de Castella-la Manxa, el socialista Emiliano García-Page. Com a president autonòmic, juntament amb els seus setze homòlegs, havia participat al migdia en la reunió telemàtica amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

Cristina Pardo pregunta a García-Page sobre Quim Torra

En l'entrevista amb Cristina Pardo, la periodista va decidir preguntar-li per les propostes formulades pel president de la Generalitat, Quim Torra, sobre la necessitat de confinar Catalunya de manera total. Aquest és el moment de la pregunta:

La pregunta de Pardo és clara: «Encara que sé que hi haurà temps per analitzar el comportament polític de cadascú, m'agradaria que em valorés, si vol de manera sibil·lina, no sé, com vostè vulgui, el comportament que està tenint el president de la Generalitat, Quim Torra. A vostè el sorprèn o ja no el sorprèn res? Li sembla malament, fatal, pitjor...?».

L'independentisme, indignat

La manera de formular la pregunta de Cristina Pardo  no ha agradat gens a l'independentisme: desenes d'usuaris han atacat la periodista a través de les xarxes socials. La pregunta ja duu implícita una interpretació negativa de les propostes de Torra, quan demana a Page si el que proposa el president de la Generalitat li sembla «malament, fatal o pitjor».

Sorprèn, però, la resposta del president de Castella-la Manxa, un dels barons socialistes més crítics amb l'independentisme i el nacionalisme, que apunta que, en la reunió, totes les aportacions van ser en to «constructiu» i que algunes de les propostes de Torra li van semblar «molt assenyades».