Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont, altra vegada a l'ull de l'huracà

La indignació de Puigdemont a la carta de Pedro Sánchez

L’expresident reacciona a la resposta per carta de Sánchez a Torra

Carles Puigdemont reacciona a la resposta de Pedro Sánchez
Carles Puigdemont reacciona a la resposta de Pedro Sánchez | CatalunyaDiari.cat

Aquest matí, el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha respost amb una carta a Quim Torra demanant-li el cessament de la violència als carrers. Això s’ha produït després que Torra hagi trucat en dues ocasions a Sánchez i aquest no li hagi despenjat el telèfon. Sánchez ha volgut recordar a Torra les condicions que ha de complir un governant: condemnar la violència «de forma rotunda», emparar les forces de seguretat que la combaten i evitar la discòrdia civil.

Puigdemont reacciona a la resposta de Sánchez

Arran de tots aquests fets, Carles Puigdemont ha volgut deixar clara la seva opinió a través de Twitter. A la piulada, l’expresident es pregunta com pot ser que Sánchez vingui a Barcelona i no s’entrevisti amb Torra.

A més, aquest matí també hem pogut saber que l’Audiència Nacional ha ordenat l’entrada i registre del domicili de Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont, per possible blanqueig de capitals i narcotràfic. Segons les fonts judicials, agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional, s’estarien fent càrrec de tota l’operació, que es troba sota secret de sumari.

També et pot interessar...