Inés Arrimadas assegura que ella no va dir en cap moment que ara intenta allunyar el seu marit del nacionalisme

La líder de Ciutadans ha apuntat a un error de transcripció de la revista Telva aquestes paraules
Imatge del casament d'Inés Arrimadas i Xavier Cima | Instagram

 

Una esperada entrevista que la revista Telva va fer a Inés Arrimadas sembla que li està general més problemes dels que ella s'esperava. I és que una frase de la líder de Ciutadans a Catalunya sobre el seu marit ha provocat una allau de reaccions de tot tipus. I és que Inés va explicar que Xavier Cima, que va ser diputat de CIU entre els anys 2013 i 2015, «era nacionalista», però que ara intentava «allunyar-lo d'això». 

 

Les seves paraules van tenir tanta repercussió, que Arrimadas s'ha vist obligada a sortir al pas, per assegurar que ella en cap moment va dir això. «Mai vaig dir això, han hagut de rectificar. Vaig dir que se l'ha d'allunyar del focus mediàtic», ha explicat la líder taronja durant una roda de premsa al Parlament. 

La revista ha perdut l'àudio original

De fet, tal com apunta 'El Nacional', des de Ciutadans s'han posat en contacte amb la revista Telva per demanar-los una còpia de l'àudio de l'entrevista, però des de la publicació han assegurat que l'han perdut.

 

Inés Arrimadas i Xavier Cima durant la jornada de reflexió del 21-D | Cedida

 

A la pàgina web de la revista femenina del grup editorial d''El Mundo' continua apareixent la mateixa transcripció, però en el cas del titular de la versió digital del diari l'han canviat, i ara hi posa: «No hi ha atac del PP que aturi la il·lusió del canvi». 

Una política que intenta mantenir una «relació respectuosa amb cada persona»

Sigui com sigui, a l'entrevista que la líder de Ciutadans ha concedit a la periodista Cristina Larraondo també assegura que intenta ser «exquisida amb les formes», i que en les seves intervencions al Parlament de Catalunya mai es prepara gaire els discursos, perquè té «molt clar» el que vol dir. «Mai porto la intervenció escrita per llegir-la tal qual», explica Inés, que afegeix que li agrada «contestar al que han dit els altres». 

 

Arrimadas ha recordat alguns dels atacs que ha rebut, tant per part de sectors independentistes com per part del Partit Popular, contra qui la seva formació porta una tensa lluita electoral. Amb tot, Arrimadas ha insistit que ella continua parlant «amb tothom», i que prefereix mantenir una «relació respectuosa amb cada persona».

 

Inés Arrimadas ha explicat que el seu marit va abandonar CIU quan «va deixar de ser el que era» | RAC1

 

Finalment, a la pregunta si el seu marit va deixar de ser independentista per amor, Inés ha assenyalat que ell va ser diputat de «l'antiga CIU», i que el que va passar va ser que Convergència va canviar i abandonar els seus votants. «Xavier va treballar en el sector privat durant molts anys, després va estar dos anys i mig diputat i, com molta gent, va abandonar el partit quan va deixar de ser el que era, o el que semblava ser». 

Comentaris