Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presidenta i portaveu de C's, Inés Arrimadas durant l'esdeveniment 'Mujeres Liberales' a Màlaga (06-03-2020)

Inés Arrimadas finalitza el permís de maternitat i torna per la porta gran a C's

La líder de la formació taronja ha pogut gaudir de 12 setmanes de permís de maternitat

La presidenta i portaveu de C's, Inés Arrimadas durant l'esdeveniment 'Mujeres Liberales' a Màlaga (06-03-2020)
Inés Arrimadas torna al món de la política després de la seva baixa per maternitat | Catalunya Diari

Inés Arrimadas torna a la feina. Després que el passat mes de maig nasqués el seu petit Álex, la líder de C’s està més que preparada per tornar a la política en un delicat moment pel país.

Arrimadas ha pogut gaudir juntament amb el seu marit, Xavier Cima, de 12 setmanes de permís de maternitat. Cal recordar que durant la recta final del seu embaràs, i pocs dies abans que Álex arribés al món, la presidenta del partit taronja continuava amb les seves labors i reunions telemàtiques. Fins i tot durant aquest permís per cuidar i gaudir del seu fill no ha pogut oblidar-se del seu costat professional.

Arrimadas reactiva la seva agenda

De fet, les primeres sis setmanes després del naixement del seu fill sí que va aprofitar-les com un descans. Les últimes sis setmanes del permís de maternitat, però, Arrimadas ja va tornar parcialment a les seves responsabilitats, prenent decisions de la formació i fins i tot participant a l’homenatge a les víctimes del coronavirus a Espanya.

Si alguna cosa queda clara, és que Inés Arrimadas no seguirà els passos del seu predecessor Albert Rivera. Mentre el català va abandonar el partit per centrar-se en la seva nova paternitat amb Malú, Arrimadas està més que disposada a combinar la seva faceta personal com a mare amb la força que suposa estar al capdavant d'una formació política.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi nuevo mundo

Una publicación compartida de Inés Arrimadas ?? (@inesarrimadas) el

Quan encara gaudia de la seva baixa de maternitat, la líder de C’s va mostrar el seu suport als seus companys de partit durant les eleccions autonòmiques del País Basc i Galícia. En aquesta última es va reunir amb Beatriz Pino, candidata a la presidència de la Xunta, mentre que a Euskadi va coincidir amb Pablo Casado amb l’objectiu d’unir forces i poder entrar els seus partits de dreta al Parlament Basc.

Segons afirmen algunes fonts de Ciutadans, Inés Arrimadas es deixarà veure aviat i tornarà «al cent per cent» al capdavant de la formació taronja. La presidenta ja ha activat la seva agenda i el seu objectiu més pròxim és negociar els Pressupostos Generals de l’Estat amb el PSOE.