Inés Arrimadas balla sevillanes en el seu pas per la Fira d'Abril de Catalunya

La líder de Ciutadans va passar el dissabte a la caseta que Ciutadans té instal·lada a la Fira
Inés Arrimadas, acompanyada de Lorena Roldán i Sonia Sierra. | Twitter @Ciutadans

 

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, va assistir aquest dissabte, 28 d'abril, a la Fira d'Abril de Calunya que s'està celebrant a Barcelona aquests dies. Arrimadas va néixer a Jerez de la Frontera, a Cadis, així que no és estrany que senti un fort lligam cap a la seva terra natal i que aprofiti la popular Fira d'Abril per treure a passejar el seu orgull andalús. Arrimadas va irrompre a la Fira d'Abril en un vestit de sevillana vermell el migdia d'aquest dissabte, i va passar aquest dia tan festiu a la caseta que Ciutadans havia muntat a la Fira, que se celebra al Parc del Fòrum de la capital catalana fins al pròxim 5 de maig. 

 

  

 

 

Però el punt àlgid de la festa va arribar quan Inés Arrimadas va decidir pujar a l'escenari que Cs havia muntat a la seva caseta i va decidir llençar-se a ballar una sevillana, acompanyada d'un home vestit amb una camisa vermella i uns pantalons negres, i al costat d'altres parelles. El gest de simpatia cap a la seva terra natal, però, se li ha girat en contra. Quan els vídeos del moment s'han fet virals, els usuaris de les xarxes socials han saltat a retreure-li que mai havia ballat sardanes, denunciant que «no se sent catalana» i comentant que amb la cultura de Catalunya no s'hi sent tant «còmode». Altres usuaris reptaven a la líder de Cs que ballés un ball de gitanes o un ball de bastons. 

 

 

 

Arrimadas va celebrar la «pluralitat de tradicions» que hi ha a Catalunya i que es puguin celebrar aquests tipus de festes: «Ens agrada que Catalunya sigui diversa, sigui plural i hi hagi diferents tradicions». El look de la líder de la formació taronja també va causar una divisió d'opinions, ja que mentre que va rebre comentaris d'elogis, també en va rebre de crítics, que li retreien, per exemple, que mai s'hagués vestit de pubilla catalana. Altres usuaris li han recordat que l'any passat Arrimadas va assistir a la Fira d'Abril vestida de groc, color amb el qual enguany no s'hauria atrevit. 

 

La líder de Cs, Inés Arrimadas, amb diputats i companys de partit, arribant a la caseta del seu partit a la Fira d'Abril de Catalunya. | CatalunyaDiari.com