Inés Arrimadas critica el «masclisme i odi» dels insults l'actor Toni Albà

La líder de Ciutadans, indignada, després que li diguessin «mala puta»

Inés Arrimadas no ha dubtat en respondre el tuit que va publicar l'actor català, Toni Albà, on escrivia una poesia en la qual es referia com a «mala puta», suposadament, cap a la secretària general a Catalunya de Ciutadans. Arrimadas ha considerat que la frase que ha «rebut» és una nova «mostra de masclisme i odi per les seves idees».

No obstant això, la líder del partit polític ha assegurat que es mantindrà en el capdavant d'una «alternativa política per a tots els catalans», afirmant que, «per desgràcia d'alguns», la seva «convicció» és més forta que els «insults». «No, no ens callareu, ens escoltareu a les urnes el 21D», completava el missatge publicat per Arrimadas.

El suport de Ciutadans

De la mateixa manera que la dirigent del partit, el compte de Twitter de Ciutadans també ha donat la seva mostra de suport cap a Arrimadas, publicant unes paraules que la mateixa candidata va compartir durant el discurs que va realitzar a Sabadell.

En el text, el compte del partit publicava que Arrimadas havia rebut un «insult masclista i fastigós» per part d'un altre «incondicional del procés», el qual tenia com a objectiu «intentar callar-nos». No obstant això, es mostren convençuts dels seus ideals, afegint l'etiqueta #NoEnsCallaran.

El missatge de Toni Albà

L'actor català, Toni Albà, molt reconegut per les seves actuacions al programa de TV3, 'Polònia', és un usuari habitual de Twitter, on comparteix un gran nombre de publicacions, a més d'afegir polèmics comentaris, els quals, normalment, van dirigits cap al sector independentista.

D'aquesta manera, en les últimes dates ha estat publicant diferents poemes que semblen dirigits a representants o partits polítics, així com als votants, per tal de reforçar el vot als partits independentistes. En el text, dirigir a «Inés», es mostren diferents versos que acaben amb les paraules «mala puta».

Tenen la pell «molt fina»

El mateix Albà no ha dubtat en respondre a l'acusació que li ha arribat, considerant-la «falsa i improcedent», advertint a 'El Periódico', mitjà que va fer ressò del missatge, que de no oferir una rectificació de la notícia, es veuria «obligat a procedir a denunciar el seu mitjà».

De la mateixa manera, l'actor català va oferir una nova poesia, descartant que aquestes es tractin de «polèmica» o «versots», si no que simplement són «rodolins». En el missatge, lamenta que, els qui el critiquen, tinguin «la pell tan fina, com prepucis de ratolins», concloent que, si no els agrada, «s'hi posin vaselina».


Comentaris

envia el comentari