Inés Arrimadas defensa que «van sortir amb dignitat» del Parlament mentre escoltaven «insults horribles»

La líder taronja: «Veig la llum al final del túnel, veig la fi del procés molt més a prop que abans de les eleccions»

Inés Arrimadas afectada pels insults que va rebre davant el Parlament
Inés Arrimadas afectada pels insults que va rebre davant el Parlament | Telecinco

La manifestació al parc de la Ciutadella d'ahir dimarts, 30 de gener, va comportar grans dificultats en el moment d'abandonar el Parlament. Sortir de la cambra es va convertir en tot un repte, sobretot pels constitucionalistes, els quals havien de sortir escoltats per evitar qualsevol conflicte. La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va ser una de les qui ho va viure en primera persona.

De fet, va publicar un vídeo al seu compte de Twitter en què defensava «una Catalunya de tots» i remarcava que «cap insult, intimidació o amenaça» impediria la persecució del seu propòsit.

La líder del partit taronja ha afirmat que van «sortir amb dignitat del Parlament», mentre escoltaven «insults horribles», els quals indica que també afecten els qui els van votar. Inclús, ha arribat a mencionar que el que es va viure ahir «és la representació del 'procés', catalans dient a altres catalans que marxem de Catalunya, encara que hem guanyat les eleccions».

«L'error del PP»

«Tant de bo el Partit Popular no hagués pactat amb el nacionalisme durant 35 anys ni hagués deixat la llei electoral com està perquè afavoreix clarament el nacionalisme i el bipartidisme, motiu pel qual no l'han volgut canviar», afirmava avui Arrimadas en 'El Programa de Ana Rosa'.

L'esperança d'Arrimadas 

«Estem davant l'inici de la fi del procés i crec que, un dia o altre, es caurà el procés i la bena dels ulls als qui han confiat legítimament en això», així d'esperançada es mostrava. «Veig la llum al final del túnel, veig la fi del procés molt més a prop que abans de les eleccions», afegia.

La convocatòria 

Una aglomeració de persones va concentrar-se davant del Parlament de Catalunya, ahir per la tarda, a raó de la mobilització convocada per les dues principals entitats independentistes, l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

La decisió del president de la cambra, Roger Torrent, d'ajornar el ple d'investidura, va ser el que va fer esclatar el bàndol independentista i ambdues organitzacions van decidir alçar la veu i convocar la mobilització. Des de les 16.00 hores ja hi havia gent a les portes del Parlament i la tensió va anar augmentant a mesura que passaven les hores.

La mobilització desconvocada

De fet, va arribar un moment en què l'ANC va difondre un missatge a través de les xarxes socials en què desconvocaven la mobilització perquè s'havien viscut episodis de violència entre alguns ciutadans i les autoritats policials. A més, també van instar a evitar possibles enfrontaments, indicant que això és el que «els interessa» al govern espanyol.


Comentaris

envia el comentari