Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
ines-arrimadas

Inés Arrimadas és escridassada al col·legi electoral

Ha denunciat que els votants de C's hagin de tapar-se la cara perquè no se'ls identifiqui en televisió

ines-arrimadas
Inés Arrimadas ha estat escridassada quan ha anat a votar al seu col·legi de Barcelona | Catalunya Diari

Unes 60 persones han esbroncat i anomenat «feixista»  a la candidata de C's al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, abans i després de votar aquest diumenge en el col·legi Ausiàs Marc, en el districte barceloní de les Corts.

Lamenta la impunitat sobre qui l'escridassen

La cap de llista del partit taronja ha esperonat la gent a no abstenir-se perquè «anar a votar a Catalunya servirà perquè l'odi deixi pas a la convivència». Després d'exercir el seu dret a vot a l'Escola Ausiàs March de Barcelona, ha dit que espera que els comicis facin que «la ruptura deixi pas a la unió dels ciutadans». 

A més, creu que en l'àmbit espanyol, «la desesperança» ha de convertir-se en «esperança» després de les eleccions. En una atenció dels mitjans a la sortida del col·legi, Arrimadas ha rebut crits de 'feixista' i 'mentidera' per part d'una seixantena de persones, i ella n'ha lamentat la «impunitat». «Intenten impedir que exercim el dret a vot», ha afegit.

«Farta» de repetir eleccions

Arrimadas ha constatat que la gent està «farta» per la repetició d'eleccions, però ha instat els electors que no es quedin a casa perquè «els que no s'afarten són els que utilitzen les institucions al seu servei  i els que a Catalunya volen que hi hagi divisió social».

La cap de llista del partit ha estat escridassada a la plaça Comas de la capital catalana després de votar, però també ha assegurat que en el seu recorregut fins a l'urna se li ha apropat gent que  li ha donat les gràcies i li han fet un petó «per sota mà»,  perquè tenen «por». També ha dit que els qui li han donat suport «s'han tapat la cara perquè no puguin sortir identificats a TV3 o altres televisions». Mentrestant, segons ella, els qui l'han escridassat "criden més perquè saben que tenen la protecció de la Generalitat".

lorena-roldan
Lorena Roldán ha denunciat que els independentistes van vulnerar la jornada de reflexió | Catalunya Diari

Roldán ha votat a Tarragona

Al seu torn, la candidata de C's a la presidència de la Generalitat, Lorena Roldán, ha demanat a la gent que acudeixi als col·legis perquè «un grapat de vots ho pot canviar absolutament tot». Després d'introduir la papereta a l'urna a l'Associació de Veïns l'Albada de Tarragona, també ha dit que «els radicals de nou van vulnerar la jornada de reflexió» aquest dissabte, en referència als actes de Tsunami Democràtic i la manifestació dels CDR.

També et pot interessar...