ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Inés Arrimadas, escridassada quan sortia del seu col·legi electoral

La candidata ha pogut votar amb normalitat
Imatge d'Arrimadas votant. | Cedida

 

Davant una forta expectació, la líder de Ciutadans i candidata a la presidència de Catalunya, Inés Arrimadas, ha arribat a quarts d'una a l'escola Ausiàs March de Barcelona, el seu centre de votació. Després de fer mitja hora de cua, la candidata ha pogut votar amb normalitat davant desenes de càmeres que esperaven immortalitzar el moment. Tot i això, la tensió ha augmentat quan la candidata del partit taronja ha sortit del col·legi.

 

Duel d'escridassades

Un grup de persones han esperat la sortida d'Inés Arrimadas del col·legi electoral per rebre-la a crits de «fora, fora» i xiulets. En aquest moment, un altre grup de persones ha començat a cridar «presidenta, presidenta» i els dos blocs s'han enfrontat per veure qui feia més soroll. Entre tanta gent crispada, la candidata, rodejada de molts periodistes i seguretat, intentava fer-se un lloc per poder abandonar la zona.

 

 

Atenció als mitjans enmig dels crits

Enmig d'aquest «caos», Inés Arrimadas s'ha aturat un moment per atendre els mitjans i per valorar el que portem de jornada electoral. La candidata ha animat tothom a sortir i votar en uns comicis que veu «amb esperança» i qualifica d'«històrics». Segons Arrimadas, la participació «sempre és una bona notícia».

Prudència davant les enquestes

Tot i això, la líder de Ciutadans s'ha mostrat cautelosa amb què diuen les enquestes i ha dit que «estem tranquils». Arrimadas considera que el seu partit ha treballat molt i ha advertit que «avui pot passar qualsevol cosa, s'ha de respectar el que vulgui la gent».

 

 

Polèmica a les xarxes

Les xarxes s'han omplert d'imatges dels moments de tensió viscuts a la part de fora de l'escola Ausiàs March de Barcelona. Alguns usuaris de Twitter han criticat la reacció de la gent davant de l'exercici de dret a vot d'Arrimadas i han iniciat un debat a la mencionada xarxa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris