Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas amb una imatge del món de fons

Els plans d'Arrimadas per celebrar el Nadal «més trist» i «especial» de la seva vida

La líder de Ciutadans ha explicat com passarà les festes

Inés Arrimadas amb una imatge del món de fons
Inés Arrimadas explica per què passarà les festes només amb el seu marit i fill | Instagram

Ningú dubta que aquestes festes de Nadal seran les més tristes que la majoria de la població recorda. L’augment incontrolable de casos han fet que les restriccions augmentin tan sols una setmana abans de Nadal, i des del govern espanyol han recomanat en múltiples ocasions que es limitin les reunions familiars.

Alguns líders del govern ja han mencionat com passaran les festes de Nadal, com és el cas del ministre Salvador Illa o el mateix president espanyol, Pedro Sánchez. Ambdós van confirmar que passarien els dies assenyalats amb la seva família més pròxima amb la que conviuen. En el cas de Sánchez, va admetre que els seus sogres i pares també estarien en els dinars i sopars.

Inés Arrimadas explica com passarà les festes de Nadal

Ara ha estat el torn d’Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans ha volgut donar exemple explicant que viurà Nadal amb el seu marit Xavi i el seu nadó Álex: «Hem decidit passar aquestes festes només els tres i vull explicar-vos per què».

Arrimadas va donar a llum al petit Álex el passat mes de maig. Nascut al ben mig de la pandèmia, el petit Álex només ha pogut veure als seus avis en una ocasió. Durant l’estiu, Inés Arrimadas va visitar els pares del seu marit perquè poguessin conèixer el seu nét. La trobada va tenir lloc a Ripoll, on va néixer i criar-se Xavier Cimas i on resideixen actualment els seus pares.

Durant l’agost va ser el torn dels avis materns. Arrimadas, original d’Andalusia, va realitzar un breu viatje a Jerez per visitar els seus pares i aquesta és l’única ocasió en la qual han pogut compartir temps amb el seu nét. Així ho explica la política a les xarxes: «Porto des d’agost sense veure els meus pares i els meus quatre germans i nebots, als quals adoro i trobo a faltar cada dia. Els meus pares, que viuen a Jerez, porten des de llavors sense veure el seu nét, al qual no estan veient creixent. La meva sogra, que viu a Ripoll, el mateix. Com molts avis, tenen una enorme pena per viure aquesta situació».

Arrimadas afirma que, tot i les circumstàncies, seran les festes més especials de la seva vida

Tot i la tràgica situació que està vivint el país, Inés Arrimadas confessa que aquestes seran unes festes molt especials per a ella: «Per a mi aquest serà el primer Nadal amb l’Álex a casa, i només per això seran les més especials de la meva vida». La líder de Ciutadans recorda que«aquest malson passarà, el superarem, no tinguem cap dubte», però alhora afirma que «queda per recórrer part d’aquest dur camí i encara podem fer un últim esforç junts».

Arrimadas passarà les festes de Nadal amb les úniques persones amb les quals conviu, i tot i el gran sacrifici sentimental que això suposa, la líder taronja ho té clar: «Passarem aquest Nadal només els tres, Xavi, Álex i jo, per a què podem passar tots junts les de l’any que ve i moltes més».