Arrimadas titlla els manifestants del CDR d'«intolerants separatistes»

Xavier García Albiol també ha donat suport al col·lectiu espanyolista i titlla a manifestants del CDR de «cadells» de Quim Torra

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya
Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya | cedida

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, ha aprofitat un acte del seu partit per mostrar el seu suport a Jusapol, la plataforma que avui s’ha manifestat a Barcelona per exigir l’equiparació salarial entre cossos policials i homenatjar els policies que van intervenir l’1-O. També ha aprofitat per carregar contra els manifestants que volien impedir l’acte de Jusapol, titllant-los d’«intolerants separatistes».

Arrimadas: «Volen impedir el seu dret constitucional»

La líder de la formació taronja ha fet les següents declaracions en el marc de la convenció que el seu partit celebrava avui a Sevilla: «Donem suport a Jusapol, que avui s'està manifestant a Barcelona i hi ha uns intolerants separatistes que volen impedir el seu dret constitucional a manifestar-se». En aquest mateix acte, Arrimadas demanava «una Espanya de ciutadans lliures i iguals».

Malgrat tot, Inés Arrimadas no només es referia a una suposada diferenciació entre independentistes i espanyolistes, sinó a una seguit de mesures per tal d’igualar els serveis socials com la sanitat o l'educació. Finalment, proposa eliminar el concert basc de finançament i fer una profunda reforma del Senat.

Xavier García Albiol: «Els ‘cadells de Quim Torra’, preparant l’atac»

Arrimadas no ha estat l’única líder política que ha manifestat el seu rebuig contra els convocats pel CDR. Xavier García Albiol, president del Partit Popular a Catalunya, ha compartit un vídeo que acompanyava el següent missatge: «Aquí podeu veure els ‘cadells de Quim Torra preparant l’atac als Mossos. Aquestes bosses de pintura contra la policia és la munició que ha subministratTorra al radicalisme amb els seus insults».

Igualment, Albiol també ha mostrat el seu suport a Jusapol i ha volgut elogiar l’actuació dels Mossos d’Esquadra que, segons afirma, «han estat venuts pels seus responsables polítics».

Tensió a la plaça de Sant Jaume

Aquest dissabte, 29 de setembre, els Mossos d’Esquadra han fet l’ús de la força contra diversos manifestants que volien trencar el dispositiu policial i evitar la manifestació de Jusapol. En aquest sentit, els convocats pel Comitè de Defensa de la República han mostrat una clara voluntat d’evitar la manifestació espanyolista, fet que ha provocat moments de tensió a la plaça de Sant Jaume i Via Laietana de Barcelona. L'incident ha provocat sis detinguts i més d'una desena de ferits


Comentaris

envia el comentari