IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La infanta Pilar afirma que el rei Felip VI «ho està passant molt malament» davant la situació que està vivint Catalunya

La germana del rei Joan Carles també ha qualificat de «meravellosos» els últims dos discursos en els quals el monarca ha parlat sobre Catalunya

El rey Felipe VI junto a su tía, la infanta Pilar de Borbón.
El rei Felip VI al costat de la seva tieta, la infanta Pilar de Borbó.| EFE

La infanta Pilar de Borbó, germana del rei Joan Carles, ha afirmat aquest dilluns 13 de novembre que el seu nebot, Felip VI «ho està passant molt malament» davant la situació que viu Catalunya durant aquests últims mesos.

La infanta Pilar ha manifestat aquesta impressió en declaracions als periodistes després de la presentació a Madrid del Rastrillo de Nuevo Futuro, l'ONG de la qual ella és presidenta d'honor. En el moment en què ha estat preguntada sobre com està vivint el seu nebot, Felip VI, aquest moment tan difícil, ha respost de forma clara: «Ell ho està passant molt malament». 

Cal assenyalar que la germana de Joan Carles I ha qualificat de «meravellosos» els últims dos discursos en els quals el rei s'ha referit a Catalunya, el que va pronunciar per televisió de forma extraordinària el passat dia 3 d'octubre i el que va realitzar durant la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries el passat dia 20 del mateix mes a la ciutat d'Oviedo.

Segons les seves pròpies paraules, Pilar ha afirmat que l'assumpte de Catalunya és «complicat, difícil i dolorós» i ha expressat la seva esperança perquè es «arregli». «Però com no sóc política i no sé el que està passant, el millor és que no digui més sobre el tema», ha acabat concloent la germana gran de Joan Carles.


Comentaris

envia el comentari