Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Iglesias i Irene Montero

Els dos fills bessons de Pablo Iglesias i Irene Montero, de 2 anys, ingressats a l'hospital

Han estat ingressats aquest diumenge

Pablo Iglesias i Irene Montero
Els dos bessons de dos anys han estat ingressats aquest diumenge per una bronquitis | Europa Press

Els dos fills bessons de Pablo Iglesias i Irene Montero haurien estat ingressats avui en un hospital de Madrid a conseqüència d'una bronquitis, segons han informat diversos mitjans. La informació s'ha conegut aquesta tarda de diumenge després que la ministra d'Igualtat hagi cancel·lat la compareixença que tenia prevista per dilluns a la tarda, a les 16.30 hores, precisament per aquest motiu.

Els dos petits, de dos anys, estan ingressats a l'hospital Gregorio Marañón, segons han informat fonts pròximes a Irene Montero. Leo i Manuel fa diversos dies que estan malalts i que presenten diversos símptomes però segons sembla el seu estat de salut hauria empitjorat en les últimes hores d'aquest mateix diumenge. 

Els dos bessons ingressats per una bronquitis

L'empitjorament de l'estat de salut dels dos petits ha portat a Iglesias i Montero a portar als dos nens a l'hospital per tal que els pogués visitar un metge. Ara per ara no hi ha més informació sobre l'estat dels petits i es desconeix com es troben de la bronquitis.

Leo i Manuel van néixer el 2018 i ho van fer de forma prematura. Els petits van néixer aproximadament tres mesos abans del que estava previst, al mes de juliol. Cal recordar que va ser un part d'alt risc per a Irene Montero tot i que finalment tot va sortir segons el previst i no hi va haver complicacions greus.

No obstant això, Leo i Manuel van haver d'estar ingressat a l'hospital durant un llarg període de temps i ho van fer a l'àrea de neonatologia del Gregorio Marañón, el mateix hospital on actualment estan ingressats per la bronquitis. En el moment del seu naixement els dos petits van romandre ingressats fins al 8 d'octubre de 2018, és a dir, durant 3 mesos, coincidint amb el temps que es va avançar el part.

Tot i els problemes, sembla que el fet d'haver nascut de forma prematura no hauria afectat de forma significativa a la salut dels dos petits, a llarg termini, ja que el seu desenvolupament i creixement semblen ser normals.