La Diada arriba als 400.000 inscrits

L'avinguda Diagonal de Barcelona acollirà una nova manifestació per l'11 de Setembre

Les imatges de la mobilització de l'Onze de Setembre a Barcelona
Les imatges d'una mobilització de l'Onze de Setembre a Barcelona | Josep

Queden menys de 48 hores perquè se celebri una nova diada de l'Onze de Setembre i el gran dubte aparegut en les últimes dates comença a estar resolt. Els rumors sobre que l'assistència a la manifestació seria baixa han estat contestats amb les 400.000 inscripcions que a hores d'ara estan confirmades.

Així ho han assegurat representants de l'Assemblea Nacional de Catalunya al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, on han celebrat les xifres aconseguides fins al moment. Es tracta de registres superiors als d'anys anteriors, així que l'optimisme pot tornar a desfermar-se.

La mobilització, que es desenvoluparà sota el lema 'Fem República', es comença a assegurar com a «multitudinària». Els organitzadors celebren el nombre de samarretes venudes i el d'autocars organitzats per tal d'aconseguir realitzar una jornada històrica.

Fins al moment, són més de 1.200 els autocars organitzats per traslladar ciutadans de tots els indrets de Catalunya cap a l'avinguda Diagonal de Barcelona. De la mateixa manera, 25.000 samarretes reivindicatives han estat sol·licitades pels interessats en l'emblemàtica jornada.

Imatge dels trams de la concentració organitzada a l'avinguda Diagonal per l'11 de Setembre
Imatge dels trams de la concentració organitzada a l'avinguda Diagonal per l'11 de Setembre | Google Maps

 

La diada de l'Onze de Setembre

Des de les associacions organitzadores de l'esdeveniment, l'ANC i l'Òmnium Cultural, es destaca la necessitat de reclamar la voluntat d'aconseguir la República per tal de poder ser escoltats. A més, destaquen que aquesta jornada també compta amb l'element especial dels polítics presos i exiliats.

D'aquesta manera, es demana a tots aquells que donen suport als moviments independentistes que no cedeixin pel cansament o esgotament, ja que el camí per assolir els objectius serà llarg, però només mantenint les forces unides es podrà arribar al destí desitjat.

L'avinguda Diagonal, gran protagonista

La mobilització per l'11 de setembre de 2018 estarà concentrada a l'avinguda Diagonal. La mateixa ha estat dividida en 37 trams, als quals se li sumarà el tram número zero, el qual estarà reservat a les autoritats i convidats, per tal de cridar amb una sola veu el reclam del poble.

Si encara no t'has inscrit a la concentració preparada per la Diada i no saps com fer-ho, aquí pots accedir a la pàgina web on fàcilment podràs confirmar la teva assistència, responent una sèrie de preguntes incloses dins del portal.


Comentaris

envia el comentari