ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Insulten Artur Mas durant les seves vacances a Menorca

Un grup de persones l'ha identificat quan navegava prop de la costa i l'han començat a increpar

Captura del vídeo on insulten Artur Mas durant les seves vacances a Menorca
Captura del vídeo on insulten Artur Mas durant les seves vacances a Menorca | Youtube

Com acostuma a fer cada any per aquestes dates, Artur Mas gaudeix d’uns dies de vacances a Menorca. Aquest cop, però, ha hagut de veure com unes persones l’ha increpat i l’ha insultat mentre navegava amb una llanxa prop de la costa, a la zona del far de Favàritx. Un grup de persones l’ha identificat i han començat a cridar-li des del seu vaixell.

«Viva Espanya» i «fora» són alguns dels crits més repetits que es poden sentir en el vídeo que han gravat les mateixes persones que l’increpaven, els quals també l’hi ha arribat a dir «covard» i «cabró». Fins i tot es pot sentir algun crit feixista com «Arriba Espanya» o com li pregunten «d’on has robat el vaixell?».

García Albiol se’n riu de les vacances d’Artur Mas

El president del PP català sembla que no vulgui descansar durant les vacances d’estiu i segueix aprofitant qualsevol mínima excusa per atacar l’independentisme. Fa uns dies, Albiol va publicar al seu compte de Twitter una fotografia d’Artur Mas i la seva dona Helena Rakòsnik gaudint del bon temps que fa durant aquests dies a Menorca. Això sí, acompanyat d’un comentari irònic amb l’objectiu de deixar-lo en evidència.

 El líder popular va aprofitar una imatge de l’expresident de la Generalitat banyant-se al mar per ridiculitzar la postura que existeix entre els independentistes d'«un Estat opressor que empresona els polítics per les seves idees». «Quant patiment», va deixar anar amb ironia Xavier García Albiol, obrint un debat sobre si els líders independentistes poden gaudir de les vacances mentre tenen companys tancats a la presó. Les crítiques a les xarxes socials per aquest comentari no és van fer esperar.


Comentaris

envia el comentari