Insults a Inés Arrimadas quan sortia d'un supermercat amb el seu marit

Els fets han tingut lloc al carrer Travessera de Les Corts de Barcelona

 

La candidata de Ciutadans a les eleccions de demà, Inés Arrimadas, passejava aquest dimecres 20 de desembre amb el seu home quan, de sobte, i en sortir d'un supermercat, ha estat increpada per un ciutadà a Barcelona.

 

Els fets tenien lloc a la sortida d'una botiga del barri on viu Arrimadas, concretament al carrer Travessera de Les Corts de Barcelona, quan la líder de Ciutadans i el seu marit caminaven pel carrer. Entre la multitud de càmeres i periodistes, un home ha començat a gravar-la mentre cridava: «Fora! Fatxes! Visca la República Catalana de Catalunya!», i ha afegit: «Fora Ciutadans, visca Catalunya! Fatxes! No us volem en aquest barri. Adéu Espanya». 

 

 

 

 

Possible guanyadora

El periodista Iñaki Gabilondo ha comentat aquest matí a través del seu videoeditorial de la SER, 'La firma de Iñaki Gabilondo', que en el context polític que estem vivint, els indecisos superen el 27% de cara a les pròximes eleccions del 21-D, un nombre elevadíssim que podria beneficiar a la líder de Ciutadans a Catalunya. 

 

Així doncs, el periodista ha afegit que «al ritme que va Inés Arrimadas, el més probable és que hi hagi gent dubtant entre saltar del PP o del PSOE a Ciutadans que al revés», assegurant que «si fos així, l'impuls final podria conduir a Arrimadas a la victòria»

 

Finalment, el periodista també ha parlat dels pronòstics del PP, partit que no obtindria bons resultats, acabant en última posició: «Rajoy es convertirà en Mariano I d'Espanya i VII de Catalunya, una situació que obre moltes i diferents línies de reflexió, totes amb molta molla».