Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'hotel que Leo Messi obre a Andorra.

Raimon Senpau, el director de l'hotel que va acollir manifestants a Barcelona

Els fets van succeir durant la tensa nit de dimarts

L'Hotel Condes de Barcelona, va obrir les seves portes durant la nit de dimarts, una de les més violentes que es recorden a Catalunya. El director de l'hotel, Raimon Senpau, va acollir a tots els CDR que volien refugiar-se.

Un dels hotels més luxosos de Barcelona va decidir obrir les seves portes a tots aquells que necessitaven refugi durant la intensa nit de dimarts, plena d'altercats. El mateix director va ser qui va decidir iniciar aquesta acció. «Esteu a casa, tranquils. Si fa falta em fico jo a la porta», va cridar Raimon, en veure el grapat de persones que tenia refugiant-se al seu vestíbul.

  

L'hotel està situat en ple Passeig de Gràcia, en una de les zones més luxoses de Barcelona. L'acció d'aquest esdeveniment ha rebut algunes crítiques a les xarxes socials. Raimon, va comentar a 'Niusdiario' que «vam acollir a molts turistes als quals els disturbis els van enxampar per sorpresa i també a desenes de joves que formaven part de les protestes. No li tanquem la porta a ningú».

Raimon Senpau té molta experiència en el sector hoteler

Senpau  és  un home amb una dilatada experiència en el sector dels hotels. Va ser nomenat director del Condes de Barcelona l'any 2012, però porta des de 2005 gestionant establiments hotelers a la seva ciutat. També va ser director del Princesa Sofía durant més de 3 anys, un dels hotels barcelonins més emblemàtics.

Crítiques negatives a l'hotel

Malgrat les paraules del director, molts internautes han fet una crida a boicotejar l'establiment, ja que no els ha resultat una explicació convincent que justifiqui haver albergat a tants participants de les protestes violentes. La seva puntuació en moltes pàgines de reserva d'hotels està baixant molt.

També et pot interessar...