Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pau Ricomà, alcaldable d'ERC a Tarragona, creu que la seva formació té «legitimitat suficient» per governar.

Pau Ricomà (ERC), més a prop de ser el pròxim alcalde de Tarragona

La CUP i Junts per Tarragona estarien a favor de fer-lo alcalde el pròxim 15 de juny

Pau Ricomà, alcaldable d'ERC a Tarragona, creu que la seva formació té «legitimitat suficient» per governar.
La investidura de Pau Ricomà com a alcalde de Tarragona va prenent forma | Àngel Ullate

 

La investidura de Pau Ricomà (ERC) cada cop està més a prop. La Junta Local del PDECat de Tarragona s’inclina per votar a favor d’investir Ricomà com a pròxim alcalde de Tarragona. Així ho ha confirmat la Junta Local del PDECat, a TarragonaDigital, assegurant que «per nosaltres no quedarà» i que «si Ballesteros al final acaba sent alcalde, no serà per nosaltres». Així, Junts per Tarragona, el grup municipal liderat per Dídac Nadal estaria disposat a donar els vots dels seus tres regidors a favor del republicà

D’aquesta manera, després de l’anunci que Laia Estrada (CUP) feia aquest mateix dimecres, pel qual les dues regidores cupaires donaran suport a la investidura del Ricomà si aquest compleix cinc «compromisos bàsics»; sumant els tres regidors de Junts per Tarragona, Pau Ricomà només necessitaria dos vots més per poder sortir de la sessió d’investidura del pròxim 15 de juny escollit com a nou alcalde de Tarragona pels pròxims quatre anys.

Junts per Tarragona donarà suport a la investidura Ricomà (ERC) com a alcalde de Tarragona | Cedida

Així doncs, si l’acord entre Junts per Tarragona i ERC acaba arribant a bon port, la decisió final romandria en mans dels dos regidors d’En Comú Podem, Carla Aguilar i Hermán Pinedo. Tot apunta que els comuns estarien a favor del canvi i que Ballesteros no tornés a ser alcalde, però encara estarien acabant de polir alguns apunts que els complicaria la possible entrada en un govern.