ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Bello deixa C’s perquè veu «falta de garanties i transparència» a les primàries

A més, el militant de Barcelona denúncia pressions perquè no es presentés contra Roldán
Ivan Bello deixa C’s perquè veu «falta de garanties i transparència» a les primàries del partit | Twitter (@ivanbelloalriol)

 

L'exconseller de C’s al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, Ivan Bello, ha anunciat que es donarà de baixa del partit taronja després d'haver sofert «pressions» per no presentar-se a les primàries de la formació per escollir candidat a la presidència de la Generalitat.

 

Ivan Bello també marxa de C’s

Crític amb qui hauria estat la seva rival i aposta de la direcció per liderar C’s a Catalunya, Lorena Roldán, Bello ha denunciat «falta de garanties i transparència» en el procés. Per això, ha explicat a les xarxes que ha renunciat a postular-se per substituir Inés Arrimadas i que, a més, deixarà la política «definitivament». «Me'n vaig amb el cap ben alt», ha assegurat Bello.

 

Així, si no hi ha cap sorpresa de darrera hora, aquest mateix divendres Roldán es convertirà en la virtual nova candidata de C’s a la presidència de la Generalitat, ja que a les 16.00 hores finalitza el termini per presentar candidatures i la diputada tarragonina, que és portaveu de C’s al Parlament i al Senat, no tindrà cap rival.

 

 

També et pot interessar...