URGENT

🚨 Aïllats a Màlaga per possible coronavirus dos turistes que van viatjar a Itàlia

Iván, el policia ferit en els aldarulls de Barcelona, ha estat traslladat a planta

La seva salut evoluciona favorablement
L'agent antiavalot ferit greument a Barcelona ha estat traslladat a planta de l'hospital a Vigo | Europa Press (David Zorrakino)

 

Iván, l’antiavalot greument ferit en els aldarulls de Barcelona contra la sentència del procés, ha estat traslladat a planta aquest dilluns gràcies a la seva evolució favorable, segons ha informat el Servei Gallec de Salut.

 

Iván evoluciona favorablement

El passat dijous 31 d’octubre, l’agent de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) de la Policia Nacional que va rebre un fort cop al cap va ser traslladat des de l’UCI de l’Hospital Sant Pau de Barcelona fins a Vigo (Galícia) en un avió medicalitzat de l’exèrcit, on va ser novament ingressat a l’UCI de l’Hospital Álvaro Cunqueiro.

 

Llavors, Julio García Comesaña, gerent de l’àrea sanitària, va anunciar que el seu estat de salut era «bo» i el seu pronòstic, «moderat», fins i tot es va poder veure l’agent antiavalots pujar i baixar de l’avió pel seu propi peu. Així que, com que en aquests dies, Iván ha evolucionat favorablement, finalment ha estat traslladat a planta.

 

També et pot interessar...