Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jaume Sisa: «Les proclames d'independència són inútils»

Jaume Sisa: «Les proclames d'independència són inútils»

El cantautor Barceloní ha concedit una entrevista al mitjà 'Crónica Global' on ha declarat que s'ha «meravellat» en veure que molts catalans han «comprat una fantasia tipus Walt Disney»

Jaume Sisa: «Les proclames d'independència són inútils»
Jaume Sisa: «Les proclames d'independència són inútils» | Catalunya Diari

 

Jaume Sisa ha tornat a parlar clar. El veterà cantautor barceloní ha concedit una entrevista al mitjà 'Crónica Global' on no ha dubtat a expressar-se d'allò més contundent pel que fa a la independència catalana i a la situació que es viu a Catalunya actualment, amb unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú.

 

Sisa creu que els catalans «no servim per a la guerra»

Preguntat per la seva crida «al seny», l'artista ha fet patent el següent: «Els catalans som un poble que navega entre un sentiment assenyat de la vida i els arravataments... i, entremig, contemporitzem amb el que faci falta».

En aquest sentit, Sisa ha explicat que els catalans som un poble «pacífic», si bé «sempre s'ha dedicat a la cultura i al comerç». Per aquest motiu, considera que «no servim per a la guerra» i que «totes aquestes proclames d'independència són inútils».

I és que, segons el barceloní,  «el català sap que no està disposat a sacrificar ni la seva pell ni el seu patrimoni, i sense això no s'aconsegueix res». Però Sisa no s'ha quedat aquí, i ha transmès un missatge que de ben segur causaran indignació al bàndol independentista.

Els catalans «han comprat una fantasia tipus Walt Disney»

«He de reconèixer que m'he meravellat com en els últims anys tants catalans, tants, han comprat una fantasia tipus Walt Disney... I sense preguntar ni el preu!», declarava Sisa, que acabava la seva intervenció fent públic que aquesta és una qüestió que «em té molt intrigat».

També et pot interessar...