IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Javier Cárdenas assegura que «em repugna el procés» i demana als polítics que es deixin «d’imbecil·litats»

El presentador català s'ha servit de 'Levántate y Cárdenas' per carregar contra l'escena política del país

Javier Cárdenas
Javier Cárdenas, en una imatge d'arxiu  | Cedida

Javier Cárdenas n’ha tornat a fer de les seves. El presentador català de ‘Levántate y Cárdenas’ d’Europa FM, s’ha servit d’una de les seves editorials per carregar contra el procés sobiranista i també, de pas, per fer-ho contra l’escena política del país.

El presentador, de fet, ja ha estat a l’ull de l’huracà altres vegades per les seves múltiples opinions o crítiques a les xarxes socials. Accions que, sovint, l’han posat més a l’exposició pública que no pas el seu programa de ràdio.

«Deixin-se d’imbecil·litats. A treballar, que hi ha molta feina»

És la duríssima advertència de Javier Cárdenas als polítics. El presentador, molt crític amb el procés, ha explicat detalladament que «això va per avall sense aturador» i ha afegit: «Els polítics tenen la responsabilitat d’arribar a acords perquè la gent no hagi de tancar els seus negocis. Perquè jo, per exemple, he hagut de tancar el meu negoci».

Després d’aquesta revelació, el periodista de Barcelona ha explicat que «s’ha silenciat a la gent que l’han fet fora de les seves feines» i que «la realitat política de Catalunya afecta a tothom», ja que segons ell: «Toca de ple a independentistes i unionistes».

«Com a català, em repugna el procés»

És l’altre gran titular de l’editorial. El periodista ha estellat contra l’escena política catalana i espanyola explicant: «Milions de catalans han dit prou. A aquests, però, s’hi han sumat altres catalans que són independentistes però que estan cansats d’aquesta història interminable».

Imagen de archivo de Javier Cárdenas en su nuevo programa de televisión 'Hora Punta'.
Javier Cárdenas, al plató del seu programa de televisió 'Hora Punta' | RTVE

 

Segons el presentador, que reconeix que «ja no parlo del conflicte català», el relat sobiranista «va tenir el seu moment d’efervescència perquè els mitjans de comunicació en molt culpables».

En aquest context, Cárdenas ha optat per tancar el seu discurs amb una realitat catalana: la fuga d’empreses. «S’estan tancant empreses que afecten els que pensen d’una forma i que també pensen de l’altre», ha comentat el periodista mentre afegia: «Independentistes i unionistes només veuen un grup de polítics enrocats al seu joc de rol particular».


Comentaris

envia el comentari