La JEC cita Forn com a president de mesa electoral el 28-A

La seva dona ha fet pública la notícia i planteja que «potser aquest cop el jutge ho considerarà un bon motiu per deixar-lo en llibertat»

Joaquim Forn
La JEC cita Forn com a president de mesa electoral el 28-A | CatalunyaDiari.cat

Hi ha vegades que la realitat supera la ficció, i aquesta ocasió és una d’elles. La Junta Electoral Central ha enviat una citació a l’exconseller Joaquim Forn per informar-lo que ha estat escollit per fer de president d’una mesa electoral el pròxim 28-A. Una notícia que s’ha encarregat de fer pública la seva dona, Laura Masvidal, a través d’un article que ha escrit pel diari ‘Ara’, on ha deixat plasmat, fent ús d’una fina ironia, que «potser el jutge ho considerarà, aquest cop sí, un bon motiu per deixar-lo en llibertat».

Laura Masvidal ha explicat l’última visita a Soto del Real

Masvidal ha escrit un article d’opinió que ha batejat amb el titular ‘Tensió... Arterial’, on explica com va ser la visita del passat diumenge al seu marit a la presó de Soto del Real. Tal com apunta, l’exconseller Forn no es troba especialment bé últimament, i freqüentment és víctima de marejos, quelcom que s’incrementa quan és traslladat a les àrdues sessions que estan tenint lloc aquestes setmanes al Suprem.

Després explica una sèrie d’anècdotes força curioses que han tingut lloc a Soto del Real. Per exemple, fa patent que una noia que va coincidir amb ella a l’hora de visites, va haver de marxar amb les mans buides perquè el familiar que estava empresonat havia estat extradit, i ningú l’havia informat dels fets.

També parla d’un brot que va patir un pres mentre Forn era a la infermeria, i que es va concloure amb el pacient en qüestió estimbant-se tot sol contra la paret i obrint-se, literalment, el cap.

Joaquim Forn, escollit com a president de mesa

Però el que més crida l’atenció de l’article no és això, sinó el que explica just abans de posar punt final a la narració. Així les coses, Laura Masvidal explica el següent: «Arribo a casa i rebo la citació de la Santa i Sagrada Junta Electoral: Joaquim Forn i Chiriello ha estat escollit per fer de president de mesa electoral».

«Això és Espanya!» clama i lamenta la dona de Forn, que conclou la narració vehiculant-se en la ironia. «Potser el jutge ho considerarà, aquest cop sí, un bon motiu per deixar-lo en llibertat». 


Comentaris

envia el comentari