Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vox celebrarà una gran manifestació a Barcelona el pròxim 30 de març

La Junta Electoral diu a VOX que no pot vetar a la premsa en mítings públics

Els d'Abascal van prendre la decisió després de l'editorial publicada pel diari 'El País'

Vox celebrarà una gran manifestació a Barcelona el pròxim 30 de març
VOX no pot impedir l'accés dels periodistes als actes electorals públics   | CEDIDA

La Junta Electoral Central (JEC) ha decidit aquest divendres comunicar a VOX que no pot impedir l'accés dels periodistes als actes de naturalesa electoral que faci en espais públics. La Junta ha estimat en la seva reunió els recursos del diari 'El País' i de la 'Cadena Ser' així com un altre de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d'Informació.

El partit liderat per Santiago Abascal va prendre aquesta decisió arran de la  publicació d'una editorial del diari 'El País'  que afirmava que VOX havia deixat anar «falses informacions» durant el debat electoral per tal de «justificar la xenofòbia» portant a Abascal a «manipular de forma extrema».

Una «terrible falta de respecte per la llibertat i la democràcia»

En l'escrit que VOX va compartir a través de les xarxes socials, el partit posa de manifest que l'editorial converteix la «discrepància ideològica» amb VOX en un motiu suficient per  «demanar la nostra exclusió de terreny polític». Un fet que asseguren que és una «terrible falta de respecte per la llibertat i la democràcia».

El partit d'Abascal assegura que es tracta d'una resposta dels mitjans de PRISA a la seva preocupació pel creixement de la formació  «que representa a més de 2.700.000 espanyols». Assenyala que aquests mitjans han volgut «deslegitimar» el seu partit i els dirigents  amb la «seva millor artilleria de manipulació».

També et pot interessar...