Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jaume Asens, Ada Colau i Jessica Albiach, en un acte de Catalunya en Comú.

Jéssica Albiach, molt clara: aposta per entendre's amb ERC, el PSC i la CUP

Ho ha dit aquest dimarts en una entrevista a Catalunya Ràdio

Jaume Asens, Ada Colau i Jessica Albiach, en un acte de Catalunya en Comú.
Jaume Asens, Ada Colau i Jessica Albiach, en una imatge d'arxiu, intervenint en un acte de Catalunya en Comú. | ACN

La líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha retret aquest dimarts a JxCat que subordini la convocatòria d'eleccions a la reordenació del seu espai. «Tenim un govern trencat, es barallen per la taula de diàleg, per la reforma fiscal... Però lamentablement, les eleccions depenen de si JxCat  té el seu espai ordenat, i els catalans no podem estar pendents d'això», ha dit la candidata de  Catalunya en Comú  a la Generalitat.

Albiach defensa un acord de govern de les quatre forces d'esquerres

Així s'ha pronunciat Albiach en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha defensat un futur govern en el qual JxCat no hi participi. En aquest sentit, Jéssica Albiach ha defensat «una fórmula d'acord de govern entre Comuns, ERC, el PSC i la CUP», malgrat que ha apuntat que del PSC no sap què esperar-ne perquè, a parer seu, «primer es va oferir per negociar els pressupostos catalans i després s'hi va negar». «El PSC, en funció del dia, canvia d'opinió», ha dit Albiach.

A més, també ha instat el partit del president de la Generalitat, Quim Torra, a deixar-se de grans retòriques, i ha assegurat que continuar parlant d'una via unilateral és «donar per morta la via de diàleg» que acaba de començar.

Defensa el permís per a Dolors Bassa que ha posat en dubte la Fiscalia

A més a més, la líder dels Comuns ha criticat que la Fiscalia s'oposi al permís de l'ex consellera de Treball  Dolors Bassa de sortir de la presó per cuidar la seva mare, perquè segons el ministeri fiscal, Bassa té prou recursos per pagar algú que ho faci. «És una vergonya. La feina de les cures sempre ha estat invisibilitzada i desconeguda», ha sentenciat Albiach, i ha defensat que ser feminista implica posar la vida al centre, a pocs dies del 8 de març, que és aquest diumenge.

També et pot interessar...