Jil Love convida als catalans «a despullar-se per la independència i llibertat»

L'activista tarragonina, Jordina Salabert, ha fet una crida a participar en aquest acte aquest cap de setmana, a Tarragona

L'activista tarragonina Jil Love, nom artístic de Jordina Salabert, preparant-se per la protesta que va dur a terme aquest dissabte, 26 d'octubre, durant la manifestació independentista a Barcelona.
L'activista tarragonina Jil Love, nom artístic de Jordina Salabert, preparant-se per la protesta que va dur a terme aquest dissabte, 26 d'octubre, a Barcelona | Twitter/@_Jil_Love

L'activista tarragonina Jil Love, nom artístic de Jordina Salabert, ha anunciat, mitjançant una piulada al seu compte de Twitter, una nova acció reivindicativa prevista per aquest primer cap de setmana de novembre, a Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

«L'acció d'Artivisme» consisteix a «despullar-se per la independència i la llibertat». Així mateix, Love ha cridat a TsunamiDemocràtic a «despullar-se, també, i protestar pacíficament».

«Ocupació opressora de l'Estat Espanyol»

Salabert considera que el seu treball, les seves accions, consisteixen a «cridar l'atenció internacionalment de les injustícies que els meus germans i germanes catalanes pateixen diàriament en mans d'una ocupació opressora per part de l'Estat Espanyol, que es creu l'amo total!»


Comentaris

envia el comentari