ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Jil Love, la tarragonina que s'ha despullat pels presos catalans

Love, nom artístic de Jordina Salabert, va ser una de les imatges més destacades de la manifestació d'aquest dissabte, 26 d'octubre, a Barcelona

L'activista tarragonina Jill Love, durant la manifestació d'aquest dissabte, 26 d'octubre, a Barcelona.
L'activista tarragonina Jil Love, durant la manifestació d'aquest dissabte, 26 d'octubre, a Barcelona | Twitter

Una de les imatges més destacades, i més comentades, de la manifestació d'aquest dissabte, 26 d'octubre, a Barcelona, en contra de la sentència del Tribunal Suprem sobre els polítics presos catalans, va ser la de la dona jove nua amb el cos cobert, únicament, de fotografies dels líders independentistes catalans.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Es tracta d'una vella coneguda de les comarques tarragonines: l'activista política Jil Love, nom artístic de la tarragonina Jordina Salabert. Love es va cobrir el cos amb pintura vermella, simulant sang, adhesius amb el lema de «Spain is pain» i, com hem dit, fotografies dels polítics catalans presos, entre altres Oriol Junqueras, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Sobre la panxa, Love duia una fotografia del conseller d'Exteriors a la presó, Raül Romeva, i la frase «Freedom means choice», «llibertat vol dir escollir». 

Estudiant de Lestonnac

Salabert té una pàgina web on es pot consultar les seves diferents accions que ha fet arreu del món, entre altres contra el president dels USA, Donald Trump. Jil Love assegura, en la seva biografia, que va estudiar «al prestigiós col·legi Lestonnac» i amb 16 anys «va marxar a viure a Barcelona, a estudiar cinema i interpretació».


Comentaris

envia el comentari