IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Federico Jiménez Losantos titlla el govern de Mariano Rajoy de «covard» per no utilitzar la força a Catalunya

En aquest sentit ha afirmat que «Espanya ja no és el que hauria de ser»

Federico Jiménez Losantos, en una imatge d'arxiu
Federico Jiménez Losantos, en una imatge d'arxiu | Cedida

El periodista Federico Jiménez Losantos torna a carregar contra l'executiu de Mariano Rajoy, aquest cop per no estar sent suficientment contundents amb la resposta que s'està donant a la situació que es viu a Catalunya, segons ha explicat. I és que la investidura de Quim Torra ha fet que Losantos arribi fins i tot a demanar al govern l'ús de la força.

El periodista acusa el govern de Rajoy de no actuar segons com ell creu que s'hauria de fer: «Una altra cosa és que la casta política prefereixi que es destrueixi Espanya, abans que utilitzar legítimament la força», ha dit en una entrevista a 'esRadio'. «Per descomptat que els podem tornar a bombardejar», ha afirmat també en referència a Catalunya.

«Una altra cosa és que no ho fem perquè Espanya ja no és el que hauria de ser i no fa bombardejar-te a tu, et crida el jutge i després d'anar al bany i quedar-te allà una estona, apa, a Estremera», deia també. No deixava de repetir el mateix frase rere frase, la seva opinió quedava ben clara.

Losantos carrega contra el govern de Rajoy i contra Catalunya

I és que Losantos es mostra convençut de les seves idees i vol deixar clar que es podrien portar a terme, tot i que el govern central no ho fa. «Espanya té 70.000 policies, 90.000 guàrdies civils i 50.000 soldats perfectament armats que, per descomptat, poden prendre Barcelona, la teva casa i el despatx de Cocomocho en cinc minuts», referint-se amb Cocomocho a Carles Puigdemont.

Però no acaba aquí la cosa, Losantos ha acusat el PP de covards afirmant que s'està tractant amb poca duresa el tema de Catalunya. «Naturalment que Espanya té força per respondre a un cop de força», seguia afirmant, però, segons ell, no s'han atrevit: «Una altra cosa és que la banda de covards que tenim en la casta política no sigui capaç de fer-ho», explicava.

No content amb això, el periodista seguia afegint: «S'han cregut el que els han deixat creure. Qui sembra la violència? Aquests? No, home no, són els de Madrid que els deixen creure que es pot fer tot, es pot destruir un Estat, es pot convertir en jueus amb la taqueta groga, però al revés, tots els catalans que no els obeeixin».

Losantos arriba, fins i tot, a definir els independentistes com a «nazis de guarderia», perquè, segons diu, «van tots disfressats del mateix, tots en actitud militar, però militar de 'kindergarten'». I afirma també que «desfilen tots com en Corea del Nord disfressats de parxís de colorets».


Comentaris

envia el comentari