Jiménez Losantos insulta Gabriel Rufián: «Xarnego, porquet, mamarratxo»

El periodista ha carregat contra el portaveu d'ERC per la polèmica amb Beatriz Escudero

Crítiques a l'actitud de Gabriel Rufián
Crítiques a l'actitud de Gabriel Rufián | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián suma més detractors que amics en el món de la política. Els discursos del republicà l'han convertit en el blanc de totes les crítiques i d'entre aquestes, les més sonades i repetides tenen nom i cognom: el periodista Federico Jiménez Losantos.

L'escriptor aprofita l'espai del portal 'La otra crònica LOC' de 'El Mundo', per desfer-se en insults i provocacions cap al diputat. Aquesta vegada, ha agafat com a motiu la picabaralla de Rufián amb Beatriz Escudero durant la comissió d'investigació, on el portaveu d'esquerra no va dubtar en titllar-la de «palmera».

Escudero no es va quedar enrere i va contestar ràpida i contundentment el seu adversari polític: «No em facis l'ullet, imbècil», va etzibar-li. No obstant aquesta resposta, Losantos ha considerat necessari donar el seu punt de vista a la discussió, aprofitant per insultar també Rufián.

Losantos a Rufián: «Repugnant, xarnego, porquet»

Federico Jiménez Losantos carrega contra Gabriel Rufián
Federico Jiménez Losantos carrega contra Gabriel Rufián | CatalunyaDiari.cat

 

No és la primera vegada que Federico Jiménez Losantos té una enganxada d'aquestes característiques amb Gabriel Rufián. Fa tan sols unes setmanes, el periodista va comparar el polític amb «Carmen de Mairena» i va acabar dient-li «gras», després de la compareixença de José María Aznar al Congrés.

En aquesta ocasió, Losantos no s'ha quedat enrere i ha relatat que «Beatriz Escudero, veterana diputada del PP, té l'indubtable honor d'haver batejat definitivament Rufián», a qui va qualificar com «un dels éssers més repugnants del Parlament».

Escudero estava al costat de Casos a una d'aquestes comissions d'investigació que només serveixen per sortir a La Sexta quan el 'cipayo' xarnego va dir-li «palmera», agressió tolerada per aquell canari invertebrat anomenat Pedro», recull el text de Losantos.

El periodista, no content amb això, recorda la frase que li «va etzibar Beatriz»: «No em facis l'ullet, imbècil». Va considerar que estava feta «en un espanyol fonèticament perfecte» i que descrivia completament el «porquet del Llobregat».

Finalment, l'escriptor afegeix que dins del «firmament polític» es va celebrar l'«ovació que va sonar». «Per fi algú ha donat amb la paraula exacta per definir el mamarratxo», concloïa Federico Jiménez Losantos, deixant així totalment desconfigurada la imatge de Rufián.

Caldrà veure ara, davant l'esquarterada feta pel periodista, si el portaveu d'Esquerra Republicana aprofita la seva posició per carregar contra Losantos. Gabriel Rufián no es caracteritza per ser una persona que es quedi amb la boca tancada, així que podríem esperar una resposta en les pròximes dates.


Comentaris

envia el comentari