rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

El Suprem permetrà el trasllat dels presos a Catalunya

Jiménez Losantos: «Rajoy ha aplicat el 0,155, perquè no ha aplicat res»

El periodista de la 'Cope' no ha dubtat en carregar altra vegada contra el moviment sobiranista
Federico Jiménez Losantos, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Federico Jiménez Losantos ha estat, des de temps immemorials, un dels efants terribles del catalanisme. Des de molt abans de que personatges ara ‘vitals’ per al sobiranisme com Artur Mas o Carles Puigdemont sortissin a escena, el periodista de la ‘Cope’ ja acostumava a propinar clatellades a l’independentisme.

 

Quan semblava que Ana Rosa Quintana li havia pres el relleu, Jiménez Losantos ha tornat a saltar a la palestra. I en aquest cas, precisament, ho ha fet de la maneta de la periodista de Telecinco al ‘El Programa de Ana Rosa’.  

 

Ha estat en aquest espai, doncs, on Losantos ha tornat a fer-ne de les seves i ha advertit Rajoy de que l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola ha estat, fins i tot, un pèl benèvola.

 

«Rajoy ha aplicat el 0,155, perquè no ha aplicat res»

Losantos ha començat al peu del canó. Després que Ana Rosa li recordés cordialment que aquest havia estat del PSUC —partit comunista del moment— i que això per moments podia recordar a la CUP, Losantos ha estat directe i ha etzibat: «Home, no em faltis al respecte. Jo vaig sortir de Catalunya amb ambulància precisament per no ser independentista».

 

Així mateix, Losantos no s’ha aturat aquí i ha abordat el conflicte polític que es viu a Catalunya des de fa uns anys i que s’ha accentuat després de l’1-O. El periodista, de fet, s’ha atrevit a fer els seus vaticinis i ha dit: «Crec que a Catalunya hi haurà eleccions a l’abril o al maig, vist com està el panorama».

 

Ana Rosa Quintana i Losantos, durant l'entrevista | Telecinco

 

I, finalment, Losantos ha acusat de ser massa dèbil a Mariano Rajoy i al seu partit explicant que s’havia estat massa benèvol. «Rajoy ha aplicat el 0,155, perquè no ha aplicat res», ha relatat.

 

«Hi ha molta gent a Espanya que es juga la vida i la feina per no ser separatistes»

Lossantos, que ha aprofitat l’espai que li brindava Ana Rosa per presentar el seu llibre ‘Memòria del comunisme, de Lenin a Podemos’, ha explicat: «Hi ha molta gent a Catalunya, a Madrid, a Navarra, al País Basc... que s’estan jugant la seva feina o la vida per no ser separatistes».

 

Finalment, Losantos ha tancat la seva aparició al programa carregant contra un moviment comunista que «segueix tenint un atractiu» segons el periodista i per recordar que el seu llibre ja va per la setena edició

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris