Joan, l'agressor d'una dona amb bandera espanyola a Tarragona

La dona ha sigut identificada com Maria Grima, militant de VOX, i antiga militant del PP i CiU | Els fets han passat al voltant del Mercat Central de Tarragona

El presumpte agressor, Joan Leandro Ventura, en una captura del video dels fets d'aquest matí de dilluns, 14 d'octubre.
El presumpte agressor, Joan Leandro Ventura, en una captura del vídeo dels fets d'aquest matí de dilluns, 14 d'octubre. | Twitter/@RamiroLeRAMOS

Un dels pocs fets violents que s'han produït aquest matí de dilluns, 14 d'octubre, arran de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem pels fets de la tardor de 2017, ha tingut lloc al voltant del Mercat Central de Tarragona. Una dona que exhibia una bandera espanyola ha sigut agredida per un dels manifestants ala carrer de Cristòfor Colom de la capital tarragonina.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Poques hores després dels fets, les xarxes socials, així com diferents mitjans de comunicació, han identificat al presumpte agressor com Joan L. Ventura, treballador d'una empresa d'armadors de Tarragona. Tan bon punt s'ha fet públic el seu nom, Leandro ha eliminat, majoritàriament, els seus perfils a les xarxes socials.

Segons avançava el diari 'El Español, Joan va ser mariner a les coses africanes, tot i que algunes fonts també el relacionen amb un quiosc al barri mariner del Serrallo de Tarragona.

De la llista de CiU a candidata de VOX

La dona agredida és una persona ben coneguda en l'ambient polític tarragoní. El seu actual partit polític, VOX, ha fet públic el seu nom assegurant que Maria Grima ha hagut de ser atesa per una contusió i una crisi d'ansietat. Així mateix, la formació ultradretana ha avançat que «procedirem a la corresponent denúncia davant la Policia Nacional de la terrible agressió».

Maria Grima va anar com a independent i suplent número quatre de les llistes de CiU a les municipals de Tarragona de l'any 2011. Quatre anys després, l'any 2015, i també com a independent, es presentà sota les sigles del Partit Popular, en el lloc número 21 i amb VOX, enguany, ha sigut la número 14. Grima ha rebut el suport del president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández.


Comentaris
Llibertt I'm
Yo censuro que el chico le sacara la bandera,pero ella le estaba atacando por detras y el se giro instestivamente y le dio bueno como hace Sergio Ramos y lo veis bien
Marta
Que consti que m'estimo més que no s'hagués produït aquest incident, peròn dit això, sembla que aquesta dona se'l busqués amb la seva provocació. Ja va tenir els seus moments de glòria a les teles ràncies.... és trist que sense raó, es pretengui culpar el jove. Ell només la va apartar i ella va caure. No li donem més voltes, sisplau.
Venga
Es una agresión en toda regla, y ha acabado de la mejor forma posible: la mujer sigue con su vida y el cateto este linchado por las redes sociales y expuesto de por vida, venga pa tu casa.
Nuria
Pero bueno no sé si todos vemos lo mismo esta señora viene a provocar a una manifestación independentista con un bandera de España (a nadie se le ocurriría hacerlo en una manifestación unionista con una estelada)con tono de mofa está todo el rato diciendo estás pisando suelo español ,así todo el rato reiteradamente uno se cansa y le quita la bandera me parece normal se gira y le da un golpe y sea fin del caso ni sangre ni brecha ni nada más no hay q dramatizar otros indepes la ayudan a levantarse y empieza a increpar chillando a todo el mundo era lo q estaba buscando y ya lo tiene su minuto de gloria
Anna
No m'agraden els fatxes però no es pot justificar mai la violència per molt que et provoquin. Aquest paio té massa mala llet No m'agrada aquest tipus de gent per al meu país

envia el comentari