ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Joan, l'agressor d'una dona amb bandera espanyola a Tarragona

La dona ha sigut identificada com Maria Grima, militant de VOX, i antiga militant del PP i CiU | Els fets han passat al voltant del Mercat Central de Tarragona
El presumpte agressor, Joan Leandro Ventura, en una captura del vídeo dels fets d'aquest matí de dilluns, 14 d'octubre. | Twitter/@RamiroLeRAMOS

 

Un dels pocs fets violents que s'han produït aquest matí de dilluns, 14 d'octubre, arran de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem pels fets de la tardor de 2017, ha tingut lloc al voltant del Mercat Central de Tarragona. Una dona que exhibia una bandera espanyola ha sigut agredida per un dels manifestants ala carrer de Cristòfor Colom de la capital tarragonina.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Poques hores després dels fets, les xarxes socials, així com diferents mitjans de comunicació, han identificat al presumpte agressor com Joan L. Ventura, treballador d'una empresa d'armadors de Tarragona. Tan bon punt s'ha fet públic el seu nom, Leandro ha eliminat, majoritàriament, els seus perfils a les xarxes socials.

Segons avançava el diari 'El Español, Joan va ser mariner a les coses africanes, tot i que algunes fonts també el relacionen amb un quiosc al barri mariner del Serrallo de Tarragona.

 

 

 

De la llista de CiU a candidata de VOX

La dona agredida és una persona ben coneguda en l'ambient polític tarragoní. El seu actual partit polític, VOX, ha fet públic el seu nom assegurant que Maria Grima ha hagut de ser atesa per una contusió i una crisi d'ansietat. Així mateix, la formació ultradretana ha avançat que «procedirem a la corresponent denúncia davant la Policia Nacional de la terrible agressió».

 

Maria Grima va anar com a independent i suplent número quatre de les llistes de CiU a les municipals de Tarragona de l'any 2011. Quatre anys després, l'any 2015, i també com a independent, es presentà sota les sigles del Partit Popular, en el lloc número 21 i amb VOX, enguany, ha sigut la número 14. Grima ha rebut el suport del president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández.