rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joaquim Forn ha perdut pes i es troba en una «cel·la congelada sense calefacció ni aigua calenta»

L'exconseller porta més de tres mesos empresonat a Estremera
Joaquim Forn, a l'entrada dels jutjats | joaquim Forn

 

Joaquim Forn porta més de 120 dies a la presó d’Estremera. El principal acusat de l’acció dels Mossos d’Esquadra durant la fatídica jornada de l’1-O, continua empresonat tot i renunciar a la seva acta de diputat i, per tant, a la vida política.

 

La fiscalia, de fet, va requerir que aquest seguis en presó preventiva després d’un parell d’intents de sortir-ne. I si bé és cert que el fet d’estar tancat a la força i allunyat dels seus ja és un drama per l’exconseller, també ho són les duríssimes condicions de Joaquim Forn a la presó d’Estremera.

«Una cel·la congelada sense calefacció ni aigua calenta»

Són les condicions que el diari escocès ‘The National’ ha tret a la llum. A partir d’una carta que l’exconseller Forn va enviar a la seva família, el mitjà escocès ha revelat que Forn es troba força desmillorat físicament i que dedica gran part del seu temps a la lectura.

 

En aquest sentit, Forn revela que es troba en «una cel·la congelada sense calefacció ni aigua calenta». Tot i això, la família explica que «està bé» i que la delicada situació es va estendre durant «alguns dies».

 

«Ha perdut pes» recull també el mitjà escocès, segons els ha revelat la família de Joaquim Forn. ‘Matar’ el temps a la presó, però, és quelcom imprescindible i justament per això l’exconseller passa part del seu temps «llegint molt».

 

Finalment, la família ha mostrat el seu fer anhel amb l’excarceració de Forn explicant: «Seguim esperant declaracions i circumstàncies».  

 

Joaquim Forn, al pati dels tarongers de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

 

«Estem tots molt malament», la declaració de la dona de Forn

La dona de l'exconseller, Laura Masvidal, va reconèixer que «estem tots molt malament» amb la situació del seu marit Joaquim Forn. Tot i assegurar que aquest «està bé», en declaracions a TV3 a finals de gener, la dona i la filla de l’exconseller, Elisabet Forn, van explicar: «Ha entès el motiu del seu presidi i està acceptant que està allà aïllat».

 

Però tot i això, assegurava que van passar uns mesos molt durs: «Durant aquests mesos hi ha hagut alts i baixos. Tota la fortalesa que teníem al començament es va reconvertint en situacions molt estranyes. En definitiva, estem tots molt malament».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris