Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Forn surt de la presó de Lledoners per primera vegada el 20 de febrer del 2020

Joaquim Forn surt de Lledoners per primera vegada

L'exconseller d'Interior ha sortit en aplicació de l'artcile 100.2

Quim Forn surt de la presó de Lledoners per primera vegada el 20 de febrer del 2020
Forn ha sortit després que se li hagi aplicat l'article 100.2 | Cedida

Joaquim Forn ha sortit per primera vegada de la  presó de Lledoners  per incorporar-se al departament legal de Mediapro. Forn ha sortit a les 7.30 hores d'aquest dijous 20 de febrer després que se li hagi aplicat per primera vegada l'article 100.2  del Reglament penitenciari el qual permet sortir sis hores per poder  treballar  fora de la presó o fer tasques de voluntariat.

La Junta de Tractament del centre penitenciari va acordar que Forn pogués sortir  per treballar. Ho podrà fer durant 12, 5 hores al dia els cinc dies de la setmana. L'exconseller d'Interior treballarà en el departament legal de Mediapro, ocupant-se de tot el que fa referència al dret públic.

La seva filla ha estat l'encarregada de recollir-lo. Cap a les 7.35 hores ha deixat el cotxe al pàrquing i ha entrat caminant a la presó. Poc després ha sortit amb el seu pare, que ha saludat la premsa. La filla li ha volgut fer una foto amb el mòbil amb la presó al darrere abans d'agafar el cotxe i marxar.

És el quart en sortir

L'exconseller d'Interior és el quart dels presos independentistes que surt amb l'aplicació de l'article 100.2  del reglament penitenciari. El primer a sortir va ser Jordi Cuixart i aquest dilluns també ho feien Carme Forcadell i Dolors Bassa. Aquest article permet que només hagin d'anar a la presó  per dormir i sortir de permís un total de 36 dies cada any.

També et pot interessar...

  • Difonen el manifest de suport a Puigdemont, Comín i Ponsatí
  • L'últim cartutx de Puigdemont: un moviment al seu voltant «que superi els partits polítics»