IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Ballart es presentarà a les eleccions municipals de Terrassa

L’exalcalde va dimitir i va donar-se de baixa del PSC en al·legar que els socialistes van donar suport a l’aplicació del 155

Jordi Ballart es presenta a les eleccions municipals de Terrassa
Jordi Ballart es presenta a les eleccions municipals de Terrassa | Ajuntament de Terrassa

Fa un any que Jordi Ballart va dimitir com a alcalde de Terrassa i va sol·licitar la baixa al PSC perquè els socialistes van donar suport a l’aplicació del 155. Ara, però, torna a la política i es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig vinent sota la candidatura 'Ballart per Terrassa'.

L’exalcalde ha decidit retornar a la política amb la fundació del seu nou partit 'Tot per Terrassa' i ha presentat la seva candidatura «de transformació, exclusivament terrassenca i desvinculada dels partits polítics» a través d’un vídeo que ha compartit a través de les seves xarxes socials.

Transparència i honestedat, entre els valors de Ballart

Amb la ciutat de Terrassa com a fons, Jordi Ballart ha assegurat que el seu objectiu és «la millora i el progrés de la ciutat» i el seu equip estarà conformat per persones molt diferents, per basar-se amb «l'ètica, la transparència, l'honestedat, el radicalisme democràtic i la valentia».

Fins avui no s’ha fet oficial l’anunci del retorn de Jordi Ballart a la política local, tot i que a principis del mes de juny ho va fer saber anunciant el nom del seu nou partit polític 'Tot per Terrassa'. I ara ha convocat els ciutadans en un acte que celebrarà al Centre Cultural de Terrassa el pròxim dimarts 11 de desembre a les 19.30 hores de la tarda.

Ballart, molt actiu en tots els actes de Terrassa

Amb l’aplicació de l’article 155 per part del govern ara fa un any van canviar moltes coses a Terrassa, ja que Jordi Ballart va deixar l’alcaldia i va estripar el carnet del PSC perquè «en els últims temps el PSC ha anat perdent la S de Socialistes i la C de Catalunya». I amb ell, cinc dels nou regidors de l’Ajuntament també van decidir plegar.

Però, des que va marxar de l’ajuntament, «una decisió difícil i dolorosa» segons va assegurar Jordi Ballart en aquell moment, l’exalcalde no ha deixat d’assistir als diferents actes que s’han dut a terme a Terrassa durant tot aquest temps. Perquè, tal com ho indica en el seu compte oficial de Twitter, «segueixo compromès al 100% amb la meva ciutat i la seva gent».


Comentaris

envia el comentari